Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΣυνεργασία της MTC Group με τον ισραηλινό ταξιδιωτικό οργανισμό Aviation Links
Προώθηση προορισμού

Συνεργασία της MTC Group με τον ισραηλινό ταξιδιωτικό οργανισμό Aviation Links

H Aviation Links είναι ένας από τους μεγαλύτερους τουριστικούς οργανισμούς του Ισραήλ.

Τη συνεργασία με τον ισραηλινό ταξιδιωτικό οργανισμό Aviation Links, μια εισηγμένη εταιρεία στο χρηματιστήριο του Τελ Αβίβ, μέσω της Brilliant Travel ανήγγειλε η MTC Group. Στόχος είναι η προώθηση των προορισμών με τους οποίους συνεργάζεται η εταιρεία Συμβούλων στην ταξιδιωτική αγορά του Ισραήλ, μέσω συνεργειών που θα αναπτυχθούν στο άμεσο μέλλον.

Τα πρώτα δείγματα του ενδιαφέροντος του συγκεκριμένου συγκροτήματος, διεφάνησαν από εφέτος με τη δρομολόγηση απευθείας πτήσεων Τελ Αβίβ – Μύκονος, με αεροσκάφη 80 θέσεων τρείς φορές την εβδομάδα, ενώ ήδη υπάρχει ενδιαφέρον για αντίστοιχη σύνδεση της Πάρου με την ισραηλινή πόλη.

H Aviation Links είναι ένας από τους μεγαλύτερους τουριστικούς οργανισμούς του Ισραήλ. Το όραμά του για συνεχή ανάπτυξη νέων ταξιδιωτικών εμπειριών μέσα από ένα συνολικό πακέτο υπηρεσιών, συνδυασμένο με το όραμα και τις αξίες του Brilliant Travel, στο οποίο κατέχει από το 2017 το 50%, δημιουργεί μια δυναμική εταιρεία στον τουριστικό χάρτη της Ελλάδας, που μπορεί να προσφέρει μια τεράστια παλέτα υπηρεσιών καλύπτοντας κάθε ανάγκη.

Καλωσορίζοντας τη νέα συνεργασία ο επικεφαλής της MTC Group κ. Νότης Μαρτάκης, που διακρίνεται στη φωτογραφία με τον κ. Στέφανο Κόρμαλη, εκπρόσωπο και εταίρο του ισραηλινού οργανισμού, τόνισε: “Ζούμε στην εποχή των συνεργειών. Ειδικά στο Τουρισμό, όπου σοβεί ο ανταγωνισμός από άλλους προορισμούς της Μεσογείου, έχουμε χρέος να ενώνουμε δυνάμεις με σοβαρούς οργανισμούς, όπως ήδη έχουμε κάνει με Ινδία και Κίνα και τώρα με την Aviation Links ώστε να διασφαλίσουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Ευχαριστώ θερμά για την εμπιστοσύνη τον Στέφανο Κόρμαλη, ένα πολύπειρο στέλεχος τόσο του Τουρισμού όσο και σημαντικών πολυεθνικών εταιριών  μεταξύ των οποίων EMTEC Magnetics, Exide Technologies, Carlsberg Hellas, L’Oreal, REVLON και άλλες, με τον οποίο συμφωνήσαμε  να εξετάσουμε και το ενδεχόμενο προώθησης και του Τουρισμού Incentives στα νησιά του Αιγαίου“.

Από την πλευρά του, ο κ. Κόρμαλης τόνισε: “Στόχος μας είναι να αναδείξουμε την πραγματική ‘ελληνική εμπειρία’, έτσι ώστε να καλύψουμε τις πραγματικές ανάγκες του εκλεπτυσμένου ταξιδιώτη, του απαιτητικού επισκέπτη, αυτού που θέλει να ζήσει έντονες εμπειρίες, που θέλει να ξεφύγει από την πεπατημένη. Να παρέχουμε πραγματική υποστήριξη στον εταιρικό ταξιδιώτη, το διεθνές ή τοπικό στέλεχος, παρέχοντας υπηρεσίες που καλύπτουν συγκεκριμένες ανάγκες και είναι σχεδιασμένες να καλύψουν τις ιδιαιτέρες ανάγκες του σύγχρονου ταξιδιώτη“.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024