Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΟ Κ. Λούλης αυτοανακηρύχθηκε (!) γενικός γραμματέας Τουρισμού
Τουριστική πολιτική

Ο Κ. Λούλης αυτοανακηρύχθηκε (!) γενικός γραμματέας Τουρισμού

Ο γνωστός επιχειρηματίας ανακοίνωσε ότι διορίζεται στη θέση του γενικού γραμματέα Τουρισμού, τη στιγμή που δεν υπάρχει ούτε επιβεβαίωση ούτε και διάψευση από το Υπουργείο τουρισμού.

Ο γνωστός Βολιώτης επιχειρηματίας κ. Κώστας Λούλης, μιλώντας την περασμένη Πέμπτη 11 Ιουλίου στην εκπομπή της TRT “Κεντρική Ελλάδα Καλησπέρα” ανακοίνωσε ότι ορίστηκε γενικός γραμματέας Τουρισμού στο Υπουργείο Τουρισμού, με απόφαση του πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο κ. Λούλης τόνισε ότι θα δώσει τον καλύτερο εαυτό του προκειμένου να ανταποκριθεί στα νέα του καθήκοντα, προς όφελος της χώρας και των πολιτών και πρόσθεσε ότι για τον ίδιο προσωπικά αποτελεί μεγάλη τιμή να υπηρετήσει την Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, τον οποίο χαρακτήρισε έναν ικανότατο πολιτικό και διέβλεψε ότι θα οδηγήσει τη χώρα με σταθερά βήματα μπροστά.

Σημειώνεται ότι έχει ακουστεί ότι η θέση του “κυρίου γάμα γάμα” καταργείται και ήδη έχει δρομολογηθεί η δημοσίευση της σχετικής απόφασης στο ΦΕΚ – οπότε είναι απορίας άξιον πως ο κ. Λούλης ανακοίνωσε κάτι τέτοιο ο ίδιος, χωρίς τη γνώση της ηγεσίας του Υπουργείου Τουρισμού.

Αναμένονται, σαφώς, διευκρινήσεις από το υπουργείο… μέχρι στιγμής επικρατεί “σιγή ιχθύος”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024