Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Τουριστική πολιτική

Ο Κ. Λούλης αυτοανακηρύχθηκε (!) γενικός γραμματέας Τουρισμού

Βίκυ Καραντζαβέλου - 15 Ιούλιος 2019, 13:52

Ο γνωστός επιχειρηματίας ανακοίνωσε ότι διορίζεται στη θέση του γενικού γραμματέα Τουρισμού, τη στιγμή που δεν υπάρχει ούτε επιβεβαίωση ούτε και διάψευση από το Υπουργείο τουρισμού.


Ο γνωστός Βολιώτης επιχειρηματίας κ. Κώστας Λούλης, μιλώντας την περασμένη Πέμπτη 11 Ιουλίου στην εκπομπή της TRT “Κεντρική Ελλάδα Καλησπέρα” ανακοίνωσε ότι ορίστηκε γενικός γραμματέας Τουρισμού στο Υπουργείο Τουρισμού, με απόφαση του πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο κ. Λούλης τόνισε ότι θα δώσει τον καλύτερο εαυτό του προκειμένου να ανταποκριθεί στα νέα του καθήκοντα, προς όφελος της χώρας και των πολιτών και πρόσθεσε ότι για τον ίδιο προσωπικά αποτελεί μεγάλη τιμή να υπηρετήσει την Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, τον οποίο χαρακτήρισε έναν ικανότατο πολιτικό και διέβλεψε ότι θα οδηγήσει τη χώρα με σταθερά βήματα μπροστά.

Σημειώνεται ότι έχει ακουστεί ότι η θέση του “κυρίου γάμα γάμα” καταργείται και ήδη έχει δρομολογηθεί η δημοσίευση της σχετικής απόφασης στο ΦΕΚ - οπότε είναι απορίας άξιον πως ο κ. Λούλης ανακοίνωσε κάτι τέτοιο ο ίδιος, χωρίς τη γνώση της ηγεσίας του Υπουργείου Τουρισμού.

Αναμένονται, σαφώς, διευκρινήσεις από το υπουργείο… μέχρι στιγμής επικρατεί “σιγή ιχθύος”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top