Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΗ 'Οσφρητική Εμπειρία Ξενοδοχείου' στο νέο 'Hotelier Insider' της Hotelier Academy
Ξενοδοχία

Η 'Οσφρητική Εμπειρία Ξενοδοχείου' στο νέο 'Hotelier Insider' της Hotelier Academy

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, η 'Οσφρητική Εμπειρία Ξενοδοχείου' μπαίνει στο επίκεντρο της εμπειρίας του ταξιδιώτη, αναδεικνύοντας τις νέες τάσεις στο ξενοδοχειακό marketing.

Ένα από τα πλέον αναπτυσσόμενα trends της ξενοδοχειακής αγοράς αναμένεται να αναλύσει η Hotelier Academy σε συνεργασία με την Scent Plus, μία από τις πιο δυναμικές και εδραιωμένες εταιρείες στο χώρο του Scent Marketing. Τα στελέχη της Hotelier Academy θα εξετάσουν εκ των έσω όλες τις λύσεις που προσφέρει η Scent Plus στα ξενοδοχεία, ενώ θα αναλύσει και θα παρουσιάσει σχετικές ιδέες που προσφέρονται στον ξενοδόχο καθώς και πρακτικούς τρόπους εφαρμογής τους.

Το Scent Marketing, αποτελεί έναν από τους πιο σύγχρονους και αναβαθμισμένους τρόπους marketing. Με τη σωστά μελετημένη χρήση ειδικών αρωμάτων, ενισχύεται η εμπειρία του επισκέπτη αλλά και η ταυτότητα του ξενοδοχείου, οδηγώντας σε υψηλό βαθμό ικανοποίησης καθώς και σε περισσότερες θετικές κριτικές. Επίσης, ειδικά στο κομμάτι του F&B, αποτελεί τον πλέον αποτελεσματικό τρόπο περιορισμού των ανεπιθύμητων οσμών και ενίσχυσης της συνολικής εμπειρίας, αφού οι ξενοδόχοι μπορούν να αυξήσουν ευχάριστα την επιθυμία καταναλώσεων και να προσφέρουν ένα συνολικά αναβαθμισμένο γαστρονομικό experience.

Μερικά από τα θέματα που θα αναλυθούν το επόμενο διάστημα, είναι το Ξενοδοχειακό Scent Marketing και τα οφέλη του, τρόποι με τους οποίους τα ξενοδοχεία μπορούν να δημιουργήσουν το δικό τους custom άρωμα, αλλά και εφαρμογές του “Marketing του Αρώματος” σε ειδικά σημεία μέσα στα ξενοδοχεία. Οι Hotel Experts της Hotelier Academy βρίσκονται στη διάθεση των ξενοδόχων για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με το Scent Marketing στα ξενοδοχεία, αλλά και τις πιθανές απορίες που θα προκύψουν.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024