Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ξενοδοχία

Η 'Οσφρητική Εμπειρία Ξενοδοχείου' στο νέο 'Hotelier Insider' της Hotelier Academy

Βίκυ Καραντζαβέλου - 15 Ιούλιος 2019, 14:06

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, η 'Οσφρητική Εμπειρία Ξενοδοχείου' μπαίνει στο επίκεντρο της εμπειρίας του ταξιδιώτη, αναδεικνύοντας τις νέες τάσεις στο ξενοδοχειακό marketing.


Ένα από τα πλέον αναπτυσσόμενα trends της ξενοδοχειακής αγοράς αναμένεται να αναλύσει η Hotelier Academy σε συνεργασία με την Scent Plus, μία από τις πιο δυναμικές και εδραιωμένες εταιρείες στο χώρο του Scent Marketing. Τα στελέχη της Hotelier Academy θα εξετάσουν εκ των έσω όλες τις λύσεις που προσφέρει η Scent Plus στα ξενοδοχεία, ενώ θα αναλύσει και θα παρουσιάσει σχετικές ιδέες που προσφέρονται στον ξενοδόχο καθώς και πρακτικούς τρόπους εφαρμογής τους.

Το Scent Marketing, αποτελεί έναν από τους πιο σύγχρονους και αναβαθμισμένους τρόπους marketing. Με τη σωστά μελετημένη χρήση ειδικών αρωμάτων, ενισχύεται η εμπειρία του επισκέπτη αλλά και η ταυτότητα του ξενοδοχείου, οδηγώντας σε υψηλό βαθμό ικανοποίησης καθώς και σε περισσότερες θετικές κριτικές. Επίσης, ειδικά στο κομμάτι του F&B, αποτελεί τον πλέον αποτελεσματικό τρόπο περιορισμού των ανεπιθύμητων οσμών και ενίσχυσης της συνολικής εμπειρίας, αφού οι ξενοδόχοι μπορούν να αυξήσουν ευχάριστα την επιθυμία καταναλώσεων και να προσφέρουν ένα συνολικά αναβαθμισμένο γαστρονομικό experience.

Μερικά από τα θέματα που θα αναλυθούν το επόμενο διάστημα, είναι το Ξενοδοχειακό Scent Marketing και τα οφέλη του, τρόποι με τους οποίους τα ξενοδοχεία μπορούν να δημιουργήσουν το δικό τους custom άρωμα, αλλά και εφαρμογές του “Marketing του Αρώματος” σε ειδικά σημεία μέσα στα ξενοδοχεία. Οι Hotel Experts της Hotelier Academy βρίσκονται στη διάθεση των ξενοδόχων για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με το Scent Marketing στα ξενοδοχεία, αλλά και τις πιθανές απορίες που θα προκύψουν.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top