Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΧώρος χρήσης/στάθμευσης λεωφορείων 3.100 τ.μ. στο αεροδρόμιο Ρόδου τον Οκτώβριο
Αεροδρόμια

Χώρος χρήσης/στάθμευσης λεωφορείων 3.100 τ.μ. στο αεροδρόμιο Ρόδου τον Οκτώβριο

Αυτές τις μέρες ολοκληρώνεται η ασφαλτόστρωση και διαγράμμιση επιπλέον 2.500 τ.μ. τόσο για τα τουριστικά λεωφορεία όσο και τα mini buses στο χώρο του πρώην κτιρίου της αστυνομίας.

Μετά την παρέμβαση του προέδρου του Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου, κ. Γιώργου Ματσίγκου, προς την Fraport, αναφορικά με την πρόοδο και ολοκλήρωση των έργων στο αεροδρόμιο “Διαγόρας” της Ρόδου, ο Σύλλογος έλαβε άμεση απάντηση, από την κα Κατερίνα Πολλάτου, Airline Marketing & Development Manager/Commercial & Business Development της Fraport.

“Αγαπητέ κε Ματσίγκο καλησπέρα σας,

Σε συνέχεια της επικοινωνίας μας και προς πληροφόρησή σας, παρακάτω μπορείτε να βρείτε κάποια στοιχεία που περιγράφουν την παρούσα κατάσταση καθώς και την πρόοδο των εργασιών στο αεροδρόμιο της Ρόδου:

  • Με στόχο ν’αποκτήσει η Ρόδος ένα αεροδρόμιο πιο λειτουργικό, πιο φιλικό στον επισκέπτη και πιο ανταγωνιστικό η υλοποίηση εκτεταμένων έργων αναβάθμισης αποτελούν απαραίτητη προϋπόθεση.
  • Πολλά τεχνικά ζητήματα, όπως για παράδειγμα το επίπεδο κλιματισμού ή μεμονωμένα περιστατικά καθυστερήσεων που παρουσιάστηκαν στα σημεία ελέγχου την αρχή του καλοκαιριού, έχουν επιλυθεί.
  • Είμαστε απολύτως ενήμεροι ως προς τα αιτήματα των επαγγελματιών του νησιού και έχουμε προχωρήσει σε διαρθρωτικές αλλαγές μέσα στον τερματικό σταθμό, ώστε να ανταποκρινόμαστε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις ανάγκες των επιβατών.
  • Αυτές τις μέρες ολοκληρώνεται η ασφαλτόστρωση και διαγράμμιση επιπλέον 2.500 τ.μ. τόσο για τα τουριστικά λεωφορεία όσο και τα mini buses στο χώρο του πρώην κτιρίου της αστυνομίας. Τον Οκτώβριο θα διαμορφωθεί και θα διατεθεί για αποκλειστική χρήση των λεωφορείων επιπλέον χώρος, με τη συνολικά διαθέσιμη επιφάνεια για στάθμευση λεωφορείων να φτάνει τα 3.100 τ.μ.
  • Όσον αφορά στα stands των τουριστικών πρακτορείων βρισκόμαστε σε ανοιχτή επικοινωνία μαζί τους και εξετάζουμε κάθε πιθανή πρόταση για τη βέλτιστη λειτουργική χρήση των διαθέσιμων χώρων, δεδομένων πάντα των τρεχουσών συνθηκών.
  • Το 2020 και σύμφωνα πάντα με τον αρχικό μας σχεδιασμό – θα έχουμε ολοκληρώσει το σύνολο των εργασιών και η Ρόδος θα έχει ένα αεροδρόμιο αντάξιο της δυναμικής της και του ρόλου της ως ενός από τους κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς της χώρας μας.

Τέλος, θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι τα στοιχεία επιβατικής κίνησης για το αεροδρόμιο της Ρόδου έχουν αναρτηθεί στη σχετική ιστοσελίδα του αεροδρομίου“.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024