Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΣτρατηγική συνεργασία Epsilon Net AE – HIT AE στο χώρο του τουρισμού και της εστίασης
Τεχνολογία

Στρατηγική συνεργασία Epsilon Net AE – HIT AE στο χώρο του τουρισμού και της εστίασης

Μέσω της στρατηγικής συνεργασίας οι δύο εταιρείες θα αναπτύξουν περαιτέρω τις ήδη υπάρχουσες λύσεις που διαθέτουν και ταυτόχρονα θα αναπτύξουν νέα προγράμματα και υπηρεσίες, στην πιο προηγμένη και πρωτοποριακή τεχνολογία, που θα στοχεύουν στην αναβάθμιση των υπηρεσιών όλων των εσωτερικών τμημάτων του τουριστικού κλάδου.

Η Epsilon Net ΑΕ και η Hit ΑΕ ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μία στρατηγική συνεργασία, που, σύδφωνα με τις ίδιες, αλλάζει τα δεδομένα στον χώρο του επιχειρηματικού λογισμικού για τις ξενοδοχειακές μονάδες και την εστίαση στην Ελλάδα,για επιχειρήσεις κάθε μεγέθους και ανάγκης.

Η Epsilon Net ΑΕ είναι εταιρεία παραγωγής επιχειρηματικού λογισμικού σε έργα του ιδιωτικού τομέα με πάνω από 400 άτομα προσωπικό σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και με περισσότερους από 30.000 πελάτες και επαγγελματίες. Πιο συγκεκριμένα, τα προϊόντα της Epsilon Net εμπιστεύονται πάνω από το 65% της αγοράς των λογιστικών γραφείων και πάνω από το 70% της αγοράς σε συστήματα Μισθοδοσίας και HR. Επίσης η Epsilon Net, κάνοντας την μεγαλύτερη επένδυση στον χώρο της πληροφορικής τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα, έχει επεκταθεί στην δημιουργία της πλατφόρμας, PYLON, με λύσεις ERP για μεγάλες και μικρο-μεσαίες επιχειρήσεις. Ειδικά στον χώρο του Τουρισμού και της Εστίασης η Epsilon Net μέσω της πλατφόρμας PYLON έχει δημιουργήσει τις εφαρμογές PYLON Hospitality και PYLON Restaurant, τις οποίες εμπιστεύεται σημαντικό μερίδιο της αγοράς.

Ταυτόχρονα η Epsilon Net, σε συνεργασία με το εξειδικευμένο δίκτυο συνεργατών της που ξεπερνάει τους 300 συνεργάτες σε όλη την Ελλάδα, δίνει την δυνατότητα, σε πανελλαδικό επίπεδο, της κάλυψης όλων των τουριστικών μονάδων άμεσα και αποτελεσματικά, δημιουργώντας μία επιχειρηματική ευκαιρία σε αυτήν την κάθετη αγορά.

Η HiT Hospitality Integrated Technologies AE είναι γνώριμη εδώ και 25 χρόνια στον χώρο του τουρισμού, ως ο μεγαλύτερος Hospitality Integrator στην Ελλάδα, με ιστορία οργάνωσης των μεγαλύτερων ξενοδοχειακών αλυσίδων, των Ολυμπιακών Αγώνων 2004 και των πιο γνωστών αλυσίδων μαζικής εστίασης προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις σε αυτή την πολύ δύσκολη κάθετη αγορά.

Το “άθροισμα” της εγκατεστημένης βάσης των δύο εταιρειών ξεπερνά τις 2.000 εγκαταστάσεις ξενοδοχειακών λύσεων και πάνω από 400 καταστήματα αλυσίδων εστίασης, καθιστώντας αυτή τη στρατηγική συνεργασία την πιο ολοκληρωμένη και ηγετική στον χώρο της πληροφορικής του τουριστικού κλάδου στην Ελλάδα με αξιοσημείωτο μέγεθος ακόμη και για τα Ευρωπαϊκά δεδομένα.

Μέσω αυτής της στρατηγικής συνεργασίας, οι δύο εταιρείες, θα αναπτύξουν περαιτέρω τις ήδη υπάρχουσες λύσεις που διαθέτουν και ταυτόχρονα θα αναπτύξουν νέα προγράμματα και υπηρεσίες, στην πιο προηγμένη και πρωτοποριακή τεχνολογία, που θα στοχεύουν στην αναβάθμιση των υπηρεσιών όλων των εσωτερικών τμημάτων του τουριστικού κλάδου.

Όλα τα παραπάνω θα είναι βασισμένα στις ανθρώπινες ανάγκες (Guest experience), στις νέες τάσεις της αγοράς, την παροχή απομακρυσμένων ξενοδοχειακών υπηρεσιών (Mobility) και σε νέες υπηρεσίες SaaS (Software as a service) σύμφωνα με τις απαιτήσεις και τα διεθνή πρότυπα. Φυσικά σε συνδυασμό με το εύρος της εγκαταστατικής δύναμης, και την πανελλαδική κάλυψη μέσω του δικτύου συνεργατών της Epsilon Net , οι παραπάνω λύσεις και προϊόντα θα μπορούν να διατεθούν ακόμα και στον πιο απομακρυσμένο πελάτη σε όλη την επικράτεια.

Η Epsilon Net ΑΕ μαζί με την Hit ΑΕ αποτελούν την ηγετική λύση πληροφορικής και εκπαίδευσης στον τουριστικό κλάδο και εγγυώνται ακόμη καλύτερα αποτελέσματα στο άμεσο μέλλον.

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Epsilon Net κ. Ιωάννης Μίχος ανέφερε: “Η στρατηγική συνεργασία της Epsilon Net, της μεγαλύτερης δύναμης στην παραγωγή επιχειρηματικού λογισμικού στην Ελλάδα, μαζί με την Hit ΑΕ, τον μεγαλύτερο Integrator στον χώρο του τουρισμού, αποτελεί σήμερα την πιο ολοκληρωμένη και ηγετική λύση στον ταχύτατα αναπτυσσόμενο τομέα της ελληνικής τουριστικής βιομηχανίας. Ενώνοντας τις δυνάμεις μας και σε συνεργασία με το εξειδικευμένο δίκτυο συνεργατών της Epsilon Net, στοχεύουμε στην δημιουργία της πιο δυνατής και ολοκληρωμένης λύσης, τόσο για τον Ελλαδικό χώρο, όσο και για την αγορά της Ευρώπης”.

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Hit ΑΕ κ. Ιωάννης Μυτιληναίος δήλωσε σχετικά: “Όταν δυο ηγέτιδες εταιρείες στον χώρο τους αποφασίζουν να συνεργαστούν, το αποτέλεσμα σίγουρα θα ξεπεράσει κάθε προσδοκία. Η στρατηγική συνεργασία Epsilon Νet και HIT ΑΕ δημιουργεί πλέον το μεγαλύτερο σχήμα παροχής λύσεων τεχνολογίας στον τουρισμό που απαρτίζεται από Έλληνες μηχανικούς με εμπειρία και τεχνογνωσία που λίγες εταιρίες διαθέτουν σε όλο τον κόσμο. Ο τουρισμός μας είναι κατεξοχήν εισερχόμενος. Οι λύσεις είναι διεθνείς. Με ανοικτά σύνορα σε έναν κόσμο διαρκούς ανταλλαγής πληροφοριών, η γνώση είναι παγκόσμια. Μέσα σ’ αυτό το περιβάλλον, δουλεύουμε πλέον μαζί οι δυο εταιρείες, πάνω σε κοινούς στόχους και σύντομα θα είμαστε σε θέση να παρουσιάσουμε νέες πρωτοποριακές λύσεις”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024