Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Τουριστικό marketing

Η Horwath HTL αναλαμβάνει το σχεδιασμό του Εθνικού Οργανισμού Τουρισμού του Ομάν

Θοδωρής Κουμέλης - 16 Ιούλιος 2019, 10:32

Το αρκετά απαιτητικό έργο ηγείται το γραφείο της Κροατίας σε συνεργασία με το δίκτυο της εταιρείας. Το έργο θα ολοκληρωθεί με την παράδοση ενός ολοκληρωμένου οδικού χάρτη για τη δημιουργία του Εθνικού Οργανισμού Τουρισμού και του Εθνικού Οργανισμού Συνεδρίων.


Η Horwath HTL, κορυφαία συμβουλευτική εταιρεία παγκοσμίως με εξειδίκευση στον τουριστικό και ξενοδοχειακό κλάδο, επιλέχθηκε από το Υπουργείο Τουρισμού του Σουλτανάτου του Ομάν για τον σχεδιασμό του Εθνικού Οργανισμού Τουρισμού και του Εθνικού Οργανισμού Συνεδρίων αξιοποιώντας τις διεθνείς βέλτιστες πρακτικές και την εμπειρία από αντίστοιχα υλοποιηθέντα έργα.

Το έργο θα περιλαμβάνει την ανάλυση του τουριστικού κλάδου της χώρας, την αναλυτική χαρτογράφηση των ενδιαφερόμενων μερών σε εθνικό και τοπικό επίπεδο, την καταγραφή του νομικού και φορολογικού πλαισίου, το due diligence του Υπουργείου Τουρισμού σχετικά με τις δράσεις προβολής και προώθησης, τον καθορισμό διαδικασιών, αρμοδιοτήτων και περιγραφών των θέσεων εργασίας, τη δημιουργία μοντέλων διαχείρισης προϋπολογισμών, καθώς και την κατάρτιση σχεδίου για την αλλαγή του νομικού πλαισίου και πλάνου διαχείρισης αλλαγής (Change Management). Το έργο θα ολοκληρωθεί με την παράδοση ενός ολοκληρωμένου οδικού χάρτη για τη δημιουργία του Εθνικού Οργανισμού Τουρισμού και του Εθνικού Οργανισμού Συνεδρίων.

Ο Sinsa Topalovic, Managing Director της Horwath HTL Croatia και επικεφαλής του έργου ανέφερε: “Πρόκειται για ένα εξαιρετικά σημαντικό έργο για το Σουλτανάτο του Ομάν καθώς συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς η κατασκευή τουριστικών υποδομών παγκόσμιας κλάσης, όπως επίσης και οι δράσεις προβολής και προώθησης του προορισμού σε όλον το κόσμο”.

Στο πλαίσιο αυτό, ο κ. Ξενοφώντας Πετρόπουλος, Country Director της Horwath HTL Greece δήλωσε: “Το Σουλτανάτο του Ομάν, προστίθεται σε μια σειρά ανεπτυγμένων και αναπτυσσόμενων χωρών, στις οποίες η Horwath HTL έχει επιτυχημένα ολοκληρώσει τον σχεδιασμό της Εθνικής Στρατηγικής Τουρισμού και έχει αναδιαρθρώσει ή σχεδιάσει από την αρχή  τις απαιτούμενες Τουριστικές δομές για την επίτευξη των στόχων τουριστικής ανάπτυξης των χωρών αυτών”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top