Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αεροπορικές εταιρείες

O ΔΑΑ βράβευσε την Turkish Airlines για την υψηλή της ανάπτυξη την τελευταία 5ετία

Βίκυ Καραντζαβέλου - 16 July 2019, 11:31

H Turkish Airlines μετέφερε στην Ελλάδα, για πρώτη φορά, το 2018 περισσότερο από μισό εκατομμύριο επιβάτες.Μια ακόμη πολύ ξεχωριστή διάκριση για την Turkish Airlines για την υψηλή της ανάπτυξη τα τελευταία πέντε χρόνια: Ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών διοργάνωσε ειδική τελετή για να βραβεύσει την Turkish Airlines για τη συμβολή της στην εντυπωσιακή ανάπτυξη του κλάδου των αερομεταφορών τα τελευταία πέντε χρόνια.

H Turkish Airlines που πετά σε 310 προορισμούς σε 124 χώρες, παρουσίασε αξιοσημείωτη ανάπτυξη και στην Ελλάδα μεταφέροντας για πρώτη φορά το 2018 περισσότερο απο μισό εκατομμύριο επιβάτες και συμβάλλοντας στην αύξηση της επιβατικής κίνησης στη χώρα με συνολική ανάπτυξη 55%.


Ο γενικός διευθυντής της Turkish Airlines στην Ελλάδα Alp Yavuzeser με τη διευθύντρια Επικοινωνίας και Marketing του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, κα Ιωάννα Παπαδοπούλου με την ομάδα της Turkish Airlines, του Αεροδρομίου “Ελευθέριος Βενιζέλος” και της MSCOMM.

Το βραβείο έλαβε ο γενικός διευθυντής της Turkish Airlines στην Ελλάδα Alp Yavuzeser, ο οποίος δήλωσε: “Το βραβείο αυτό είναι σημαντική αναγνώριση της αδιάκοπης δουλειάς μας στην Ελλάδα. Στην Turkish Airlines προσπαθούμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας την καλύτερη ταξιδιωτική εμπειρία και η αναγνώριση από το μεγαλύτερο αεροδρόμιο της χώρας, τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών είναι εξαιρετικά σημαντική για εμάς”.

Η κα Ιωάννα Παπαδοπούλου, διευθύντρια Επικοινωνίας και Marketing του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, δήλωσε: “H συνεισφορά της Turkish Airlines στην τουριστική και αεροπορική ανάπτυξη της αγοράς της Αθήνας είναι ιδιαίτερα σημαντική για εμάς. Η συγκεκριμένη βράβευση αντικατοπτρίζει τη φιλοσοφία μας, καθώς προχωρούμε σε ένα αμοιβαία επωφελές μέλλον. Συνεχίζουμε να υποστηρίζουμε  την Turkish Airlines με πνεύμα ουσιαστικής συνεργασίας”.Στη φωτογραφία, ο γενικός διευθυντής της Turkish Airlines στην Ελλάδα, Alp Yavuzeser κατά την παραλαβή του βραβείου από τη διευθύντρια Marketing και Επικοινωνίας του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών κα Ιωάννα Παπαδοπούλου.


|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top