Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αεροπορικές εταιρείες

Μπαλέτο στον αέρα σε πτήση της Air France

Βίκυ Καραντζαβέλου - 16 July 2019, 15:00

Από τις 21 Ιουνίου ως τις 5 Ιουλίου, η Air France ήταν ο επίσημος συνεργάτης και αερομεταφορέας των μπαλέτων της Όπερας του Παρισιού στην περιοδεία τους στην Ασία.


Μια έκπληξη είχε ετοιμάσει η Air France σε συνεργασία με την Όπερα του Παρισιού στις 6 Ιουλίου 2019 για τους επιβάτες της πτήσης AF117 από την Σαγκάη στο Παρίσι: Κατά τη διάρκεια της πτήσης, δέκα χορευτές από την Όπερα του Παρισιού πρόσφεραν μια παράσταση μπαλέτου σε όλες τις καμπίνες, την οποία απόλαυσαν όλοι οι επιβάτες.

Ειδικά για την συγκεκριμένη περίσταση, ο Yvon Demol από την Όπερα του Παρισιού, δημιούργησε μια πρωτότυπη χορογραφία, ειδικά προσαρμοσμένη στον χώρο που είναι διαθέσιμος στους διαδρόμους του αεροσκάφους. Οι χορευτές πρόσφεραν μια μοναδική παράσταση μπαλέτου υπό τους ήχους των διάσημων Τεσσάρων Εποχών του Vivaldi και της Λίμνης των Κύκνων του Tchaikovsky.Air France, ο επίσημος αερομεταφορέας της περιοδείας των μπαλέτων της Όπερας του Παρισιού στην Ασία
Από τις 21 Ιουνίου ως τις 5 Ιουλίου, η Air France ήταν ο επίσημος συνεργάτης και αερομεταφορέας των μπαλέτων της Όπερας του Παρισιού στην περιοδεία τους στην Ασία. Η εταιρεία μετέφερε 162 μέλη της Όπερας (χορευτές, χορογράφους και τεχνικές ομάδες) από το Παρίσι στη Σιγκαπούρη και τη Σαγκάη, τις δύο πόλεις που περιλάμβανε η ασιατική περιοδεία τους.

Η εμφάνιση-έκπληξη των χορευτών στην πτήση της Air France από την Σαγκάη στο Παρίσι σηματοδότησε το τέλος της περιοδείας των μπαλέτων της Όπερας του Παρισιού στην Ασία.

Η Air France και η Όπερα του Παρισιού μοιράζονται πολλές κοινές αξίες και συμβάλλουν στην μετάδοση τους σε όλο τον κόσμο, προωθώντας τον γαλλικό πολιτισμό και τον τρόπο ζωής. Καθ’όλη τη διάρκεια του έτους σε όλες τις πτήσεις μεγάλων αποστάσεων, η Air France προσφέρει περισσότερες από 1.400 ώρες video on demand, που περιλαμβάνουν την επιλογή “Τέχνες και Πολιτισμός” προσφέροντας ταινίες από τη νέα online πλατφόρμα της Όπερας του Παρισιού “3e Scène”, που εστιάζει στο χορό και προσφέρει μια περιήγηση στην Όπερα behind-the-scenes.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top