Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ξενοδοχεία

Η Zeus International ξεκινά τη λειτουργία του Κάνιγγος 21 μέσα στο 2020

Βίκυ Καραντζαβέλου - 16 July 2019, 13:13

Η Zeus International θα δρομολογήσει άμεσα την πλήρη ανακαίνιση του κτιρίου 3.500 τ.μ., μία επένδυση που προβλέπεται να ξεπεράσει τα 3 εκατ. ευρώ.


Ο Όμιλος της Zeus International, μέσω της θυγατρικής εταιρείας Seaside East Riviera, ανακηρύχθηκε πλειοδότρια μισθώτρια, στην Διακήρυξη Ανοιχτού Διεθνούς Διαγωνισμού  που έτρεξε το Τ.Ε.Α. Ε.Α.Π.Α.Ε. (Ταμείο Επαγγελματικής Ασφάλισης – Επικούρησης Ασφαλιστών και Προσωπικού Ασφαλιστικών Επιχειρήσεων), του ακινήτου στην οδό Κάνιγγος 21 που λειτουργούσε πριν λίγα χρόνια ως ξενοδοχείο, αναλαμβάνοντας την μίσθωσή του για τα επόμενα 30 χρόνια.

Ο όμιλος εκμετάλλευσης και διαχείρισης ξενοδοχειακών μονάδων Zeus International θα δρομολογήσει άμεσα την πλήρη ανακαίνιση του κτιρίου 3.500 τ.μ., μία επένδυση που προβλέπεται να ξεπεράσει τα 3 εκατ. ευρώ. Η δυναμικότητα του ξενοδοχείου, που θα ξεκινήσει τη λειτουργία του μέσα στο 2020, ανέρχεται σε 74 δωμάτια, εστιατόριο & bar και roof garden και θα αποτελέσει το τέταρτο ξενοδοχείο του Ομίλου στην Αθήνα.

Η Zeus International παρέχει υπηρεσίες συμβουλευτικής, διαχείρισης και ανάπτυξης ξενοδοχειακών μονάδων διαθέτοντας μία έμπειρη ομάδα εξειδικευμένων στελεχών, τεχνικών και συμβούλων. Οι περιοχές που δραστηριοποιείται είναι η Ελλάδα, η Κύπρος, η Ρουμανία, η Κροατία, η Βουλγαρία και Ιταλία, αποτελώντας βασικό στρατηγικό εταίρο των μεγαλύτερων ξενοδοχειακών αλυσίδων στον κόσμο (Wyndham Hotels & Resorts, Hilton), καθώς και μεγάλων θεσμικών επενδυτών στη νοτιοανατολική Ευρώπη.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top