Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Τουρισμός και επιχειρηματικότητα

Διάκριση της Marine Tours στα Βραβεία 'Diamonds of the Greek Economy'

Βίκυ Καραντζαβέλου - 17 Ιούλιος 2019, 09:56

H Marine Tours, που ιδρύθηκε το 1980, με εξειδίκευση στην κάλυψη των επαγγελματικών ταξιδιωτικών αναγκών, πέτυχε ετήσιο κύκλο εργασιών άνω των 230 εκατ. ευρώ.


H Marine Tours αναδείχθηκε ως μία από τις δυναμικότερες και πλέον σημαντικές ελληνικές επιχειρήσεις, λαμβάνοντας τον τίτλο “Diamonds Of The Greek Economy 2019”, στην ομώνυμη τελετή που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 10 Ιουλίου 2019 στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία.

Τα βραβεία “Diamonds Of The Greek Economy” διοργανώνονται από τον εκδοτικό οίκο “Νew Times” και υπό την αιγίδα του ΣΕΒ, αποτελώντας έναν από τους πιο καταξιωμένους θεσμούς που σκοπό έχουν την προαγωγή της επιχειρηματικής αριστείας.Στη φετινή εκδήλωση, που τίμησαν με την παρουσία τους περισσότεροι από 500 εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου, μεταξύ άλλων και εκπρόσωποι πολιτικών φορέων, πρεσβειών και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, η Marine Tours έλαμψε ως “Διαμάντι της Ελληνικής Οικονομίας” έπειτα από αξιολόγηση που πραγματοποιήθηκε λαμβάνοντας υπόψη τους οικονομικούς δείκτες, την ρευστότητα, την κερδοφορία της αλλά και την ευρύτερη προσφορά της στην κοινωνία.

Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, κ. Κωνσταντίνος Οικονόμου, που παρέλαβε το βραβείο, ανέφερε: “Αυτή η διάκριση μας γεμίζει με απέραντη χαρά και υπερηφάνεια, αλλά και με τεράστια ευθύνη να συνεχίσουμε την αδιάκοπη εξέλιξή μας με στόχο την αδιαπραγμάτευτη ποιότητα, την καινοτομία και την αξιοπιστία των παρεχόμενων υπηρεσιών μας. Η μακροχρόνια εμπιστοσύνη των πελατών και των συνεργατών της Marine Tours άλλωστε, είναι το μεγαλύτερο βραβείο για εμάς”.

H Marine Tours ιδρύθηκε το 1980, με εξειδίκευση στην κάλυψη των επαγγελματικών ταξιδιωτικών αναγκών. Η εταιρεία, τα προηγούμενα χρόνια, πέτυχε ετήσιο κύκλο εργασιών άνω των 230 εκατ. ευρώ, ενώ έχει ήδη λάβει πλήθος διακρίσεων και τιμητικών τίτλων από τους πλέον έγκριτους διεθνείς οργανισμούς για την συμβολή της στην τουριστική αλλά και την εν γένει επιχειρηματική ανάπτυξη.

Με μακρά ιστορία και παράδοση στην υποστήριξη της παγκόσμιας ναυτιλιακής κοινότητας, η Marine Tours προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες διαχείρισης ταξιδιών για Ναυτικούς και στελέχη Ναυτιλίας (Marine & Offshore Travel), συνδυάζοντας την προσωπική προσέγγιση ενός τοπικού οργανισμού με την παγκόσμια εμβέλεια ενός οργανισμού διεθνούς κύρους. Η ευρεία δραστηριότητα της Marine Tours εκτείνεται επίσης στη βιομηχανία των επαγγελματικών ταξιδιών (Corporate Business Travel)- όπου αποτελεί τον στρατηγικό συνεργάτη των σημαντικότερων “Εταιρικών Πελατών” της ελληνικής αγοράς- καθώς επίσης και στην διοργάνωση ταξιδιών κινήτρων και Συνεδρίων.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top