Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ακτοπλοΐα

Νέες ώρες για τον 'Άγιο Γεώργιο' από το λιμάνι της Θεσσαλονίκης προς Περαία και Νέους Επιβάτες

Βίκυ Καραντζαβέλου - 18 Ιούλιος 2019, 15:50

Οι αναχωρήσεις με το Karavaki 'Άγιος Γεώργιος' είναι καθημερινές, με αφετηρία το λιμάνι της Θεσσαλονίκης, και προορισμό τις παραλίες της Περαίας, των Νέων Επιβατών, και αντίστροφα. Επιπρόσθετα, ένα δρομολόγιο την ημέρα αναχωρεί από το Λευκό Πύργο, επιστρέφοντας και πάλι στο ίδιο σημείο.


Στα νερά του Θερμαϊκού κόλπου ταξιδεύει, για έκτη συνεχή χρονιά, το Karavaki “Άγιος Γεώργιος”, το σκάφος που ενώνει τη Θεσσαλονίκη με τις παραλίες της Περαίας και των Νέων Επιβατών.

“Με καθημερινά δρομολόγια το αξιόπλοο Karavaki ‘Άγιος Γεώργιος’, συνδέει τη Θεσσαλονίκη με τα κοντινά προάστια και τις υπέροχες παραλίες της Περαίας και των Νέων Επιβατών, δίνοντας την ευκαιρία τόσο στους κατοίκους όσο και στους τουρίστες να ταξιδέψουν ευχάριστα και άνετα, απολαμβάνοντας παράλληλα το θαλασσινό αγέρι και τις αχτίδες του ήλιου. Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από την ανταπόκριση του κόσμου που επιλέγει να μετακινηθεί με τον ‘Άγιο Γεώργιο’, το καραβάκι που αποτελεί τη μοναδική ακτοπλοϊκή σύνδεση της Θεσσαλονίκης”, αναφέρει ο υπεύθυνος επικοινωνίας της Karavakia Thessaloniki Cruises, κ. Νίκος Τσαμασλής.

Τα δρομολόγια
Οι αναχωρήσεις με το Karavaki “Άγιος Γεώργιος” είναι καθημερινές, με αφετηρία το λιμάνι της Θεσσαλονίκης, και προορισμό τις παραλίες της Περαίας, των Νέων Επιβατών, και αντίστροφα. Επιπρόσθετα, ένα δρομολόγιο την ημέρα αναχωρεί από το Λευκό Πύργο, επιστρέφοντας και πάλι στο ίδιο σημείο.

Συγκεκριμένα, από Θεσσαλονίκη οι ώρες αναχώρησης είναι: 09.30, 12.00, 14.30, 17.00 (από Λευκό Πύργο), 19.15. Αντίστοιχα, από Περαία/ Νέους Επιβάτες, οι ώρες αναχώρησης είναι: 10.45, 13.15, 15.45, 18.00, 20.20.

Το παραδοσιακό καραβάκι “Άγιος Γεώργιος” διαθέτει άνετο σαλόνι και κατάστρωμα, είναι ένα σκαρί μήκους 18 μ., χωρητικότητας 100 επιβατών, έχει δυο μηχανές 2x180 BHP, και ταξιδεύει με 8.5 κόμβους/ώρα. Η διαδρομή για Περαία και Νέους Επιβάτες διαρκεί 50 λεπτά της ώρας.

Να σημειωθεί ότι με τον “Άγιο Γεώργιο” επιτρέπονται τα ζώα μόνο με λουρί, καθώς και η μετακίνηση ποδηλάτων (Δευτέρα – Παρασκευή). Επίσης, υπάρχει πρόσβαση για ΑμεΑ, με καρότσι ή ηλεκτρικό αμαξίδιο, καθώς ο “Άγιος Γεώργιος” διαθέτει ειδικό κάθισμα για ΑμεΑ.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top