Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΝέο 'άνοιγμα' για την οικογένεια των ibis Styles στην Ελλάδα με το ibis Styles Athens Routes
Ξενοδοχεία

Νέο 'άνοιγμα' για την οικογένεια των ibis Styles στην Ελλάδα με το ibis Styles Athens Routes

Σε ένα βιοκλιματικό κτίριο, ιδιοκτησία της G. Lymperakis Invest OE, το ibis Styles Athens Routes είναι το τέταρτο ξενοδοχείο της Accor στην Ελλάδα.

Το Ibis Styles, το οικονομικό brand της Accor, ανακοινώνει το άνοιγμα ενός νέου ξενοδοχείου στην Αθήνα: το 4* ibis Styles Athens Routes, με design εμπνευσμένο από την αρχαϊκή ιστορία, ιδωμένη με σύγχρονη ματιά και λειτουργία από τις 10 Αυγούστου.

Τα 89 δωμάτια γίνονται μοναδικά μέσα από τα μοντέρνα στοιχεία τέχνης, που αναδεικνύουν την κλασική παράδοση της αρχαίας Ελλάδας και δημιουργούν μια ζωντανή και φρέσκια ατμόσφαιρα, για μια ολοκληρωμένη αθηναϊκή εμπειρία. Τα δωμάτια έχουν πρωτότυπο και δημιουργικό design: τα έργα τέχνης του ελληνικού πολιτισμού ιδωμένα με σύγχρονο τρόπο.

Η τοποθεσία του ibis Styles Athens Routes είναι στρατηγική, περίπου 1,1 χλμ. από το μουσείο της Ακρόπολης και 300 μέτρα από το σταθμό του Μετρό Άγιος Ιωάννης.

Το ξενοδοχείο διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία σε προτάσεις για φαγητό και ποτό. Το μπαρ “All day Routes” και το μπαρ στην ταράτσα του ξενοδοχείου “SKYe Routes” (εγκαινιάζεται τον Σεπτέμβριο) με πανοραμική θέα της πόλης, προσφέρουν πρωτότυπα ποτά και δροσιστικά κοκτέιλ, συνοδευόμενα από ορεκτικά. Τα δύο εστιατόρια, το “Colors” στο χώρο της υποδοχής του ξενοδοχείου, και το “SKYe Routes” στην ταράτσα (εγκαινιάζεται τον Σεπτέμβριο), ικανοποιούν την όρεξη για μεσογειακές γεύσεις.

Επιπλέον, το νεόδμητο ξενοδοχείο προσφέρει δωρεάν εσωτερικό πάρκινγκ, τρεις αίθουσες συναντήσεων, δωρεάν wi-fi και καλωσορίζει τα κατοικίδια.

Σε ένα βιοκλιματικό κτίριο, ιδιοκτησία της G. Lymperakis Invest OE, το ibis Styles Athens Routes είναι το τέταρτο ξενοδοχείο της Accor στην Ελλάδα, μετά την επιτυχημένη λειτουργία των Sofitel Athens Airport, Novotel Athens και ibis Styles Heraklion central, αποδεικνύοντας το ενδιαφέρον της Accor για περαιτέρω ανάπτυξη στη χώρα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024