Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Τουριστικά γραφεία

Ελλάδα και Κύπρος θα δημιουργήσουν κοινά τουριστικά πακέτα θεματικού τουρισμού

Τατιάνα Ρόκου - 23 Ιούλιος 2019, 12:14

Σε συνάντηση εκπροσώπων του Υφυπουργείου Τουρισμού της Κύπρου με τη FedHATTA συζητήθηκαν ζητήματα που αφορούν στις σχολικές και εκπαιδευτικές εκδρομές από Ελλάδα προς Κύπρο, το πλαίσιο στήριξης μέσω της EMTTAAS, καθώς και η δημιουργία κοινών τουριστικών πακέτων θεματικού κυρίως τουρισμού.


Με εκπροσώπους του Υφυπουργείου Τουρισμού της Κύπρου συναντήθηκε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνικών Συνδέσμων Γραφείων Ταξιδίων & Τουρισμού FedHATTA κ. Λύσανδρος Τσιλίδης, προκειμένου να συζητηθούν θέματα κοινής πολιτικής για τη χάραξη στρατηγικής προώθησης του τουρισμού των δύο χωρών.

Το Υφυπουργείο Τουρισμού της Κύπρου εκπροσώπησαν ο ανώτερος τουριστικός λειτουργός, κ. Δώρος Γεωργιάδης, η τουριστική λειτουργός, κα Μάρθα Καρεκλά και η λειτουργός Μάρκετινγκ & Πωλήσεων στο Γραφείο Αθηνών, κα Ιωάννα Χατζηκωστή.

Μεταξύ άλλων, συζητήθηκαν τα ζητήματα που αφορούν τις σχολικές και εκπαιδευτικές εκδρομές από την Ελλάδα προς την Κύπρο, το πλαίσιο στήριξης μέσω της East Mediterranean Travel and Tourist Agencies Associatons Synergies (EMTTAAS), καθώς και η δημιουργία κοινών τουριστικών πακέτων θεματικού κυρίως τουρισμού, τα οποία θα διοχετευθούν στην αγορά μέσω των Συνδέσμων Τουριστικών Γραφείων των δύο χωρών.

Ο κ. Τσιλίδης ανέπτυξε το πρόγραμμα της Ομοσπονδίας για την χρονική περίοδο 2019–2020, και οι δύο πλευρές εξέφρασαν το ενδιαφέρον για αμοιβαία συμμετοχή σε κοινές δράσεις που θα ωφελήσουν και τις δύο πλευρές σε άμεσο και έμμεσο χρόνο.


|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top