Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ξενοδοχεία

Το Akrogiali Hotel επεκτείνει τις υπηρεσίες του σε συνεργασία με την Tuk Tuk Hellas

Τατιάνα Ρόκου - 23 July 2019, 15:28

To ξενοδοχείο Ακρογιάλι στην Τήνο, συνεργάζεται με την Tuk Tuk Hellas, για την ανάπτυξη των υπηρεσιών του προς τους επισκέπτες του.


Το ξενοδοχείο Ακρογιάλι προχώρησε στην επέκταση των υπηρεσιών του, βάζοντας στις υπηρεσίες του την “πράσινη” μετακίνηση των επισκεπτών του με το e-Tuk LIMO GT.

To e-Tuk LIMO GT είναι ένα αθόρυβο ηλεκτρικό όχημα που μπορεί να μεταφέρει άνετα 4+1 άτομα. Ένα όχημα που δίνει τη δυνατότητα στους επιβάτες μίας διασκεδαστικής μετακίνησης, χάρη στην περιμετρική ορατότητα.Το ξενοδοχείο Ακρογιάλι βρίσκεται δίπλα στην παραλία του Αγίου Σώστη. Η τοποθεσία του, είναι ιδανική για κοντινές εξορμήσεις σε κοντινή απόσταση, όπως το Αρχαιολογικό Μουσείο της Τήνου (5,4 χλμ.), το Μνημείο της Έλλης (5,6 χλμ.), η Παναγία της Τήνου (5,6 χλμ.), η Ιερά Μονή Κοιμήσεως Θεοτόκου (7,3 χλμ.), ο Ναός του Ποσειδώνα (8,7 χλμ.), το Μουσείο Κώστα Τσόκλη (10,6 χλμ.), η Μονή-Σχολή Ουρσουλινών (11,8 χλμ.), η Παραλία Κολυμπήθρα (18,4 χλμ.) και άλλες τοποθεσίες.

Η Tuk Tuk Hellas είναι ο αποκλειστικός εισαγωγέας και αντιπρόσωπος των 100% ηλεκτρικών και fun οχημάτων e-Tuk στην Ελλάδα, Κύπρο και Βουλγαρία. Τα δύο είδη e-Tuks, το επιβατηγό LIMO GT και το business/marketer φορτηγάκι VENDO GT, είναι τα οχήματα του μέλλοντος δεδομένου ότι είναι ηλεκτρικά, αθόρυβα και δεν εκπέμπουν ρύπους προς το περιβάλλον.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top