Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΝέα συνεργασία του Ομίλου Caldera Collection, το Arota Exclusive Villas by Denaxia
Ξενοδοχεία

Νέα συνεργασία του Ομίλου Caldera Collection, το Arota Exclusive Villas by Denaxia

Στόχος της Caldera Collection είναι να επεκταθεί και σε ξενοδοχειακές μονάδες σε άλλα νησιά, ώστε να διαμορφώσει συνδυαστικά πακέτα διαμονής.

Το Arota Exclusive Villas by Denaxia προσφέρει επιλογή από 4 ανεξάρτητες πολυτελείς σουίτες στο Ακρωτήρι της Σαντορίνης. Η αρχιτεκτονική των πολυτελών βιλών συνδυάζει σύγχρονες κατευθυντήριες γραμμές με επιρροές από τα παλιά παραδοσιακά αρχοντικά της Σαντορίνης.

Οι βίλες, 190 τ.μ. και 215 τ.μ. σε μέγεθος μπορούν να φιλοξενήσουν 5 άτομα και 8 άτομα. Όλες οι βίλες παρέχουν μια μεγάλη ιδιωτική  θερμαινόμενη πισίνα στην αυλή, σαλόνι και ένα μεγάλο θερμαινόμενο τζακούζι στα μπαλκόνια όλων των δωματίων. Θα βρείτε σε όλες τις βίλες μας ένα ευρύχωρο δωμάτιο Hamam (όχι σάουνα), προσφέροντας στους επισκέπτες μια ευχάριστη ατμόσφαιρα και στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Η αρχιτεκτονική των Arota Villas συνδυάζει σύγχρονες κατευθυντήριες γραμμές με επιρροές από τα παλιά αρχοντικά της Σαντορίνης. Οι βίλες έχουν απόλυτη ιδιωτικότητα και διακριτικότητα, με ανεξάρτητες εισόδους, ιδιωτικούς μεγάλους χώρους στάθμευσης (για 2-3 αυτοκίνητα).

Η προσθήκη των νέων ξενοδοχείων στη βάση του νέου επιχειρηματικού concept της εταιρείας, που βασίζεται στη φιλοσοφία ανάπτυξης συνεργειών μεταξύ των ξενοδοχείων ως προς την στρατηγική πωλήσεων, το Online marketing και την επικοινωνία, αλλά και τα συστήματα loyalty μεταξύ των μονάδων.

Στόχος της Caldera Collection είναι να επεκταθεί και σε ξενοδοχειακές μονάδες σε άλλα νησιά, ώστε να διαμορφώσει συνδυαστικά πακέτα διαμονής.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024