Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Επενδύσεις

Το φθινόπωρο ξεκινά το project Kilada Hills της Dolphin Capital Investors

Βίκυ Καραντζαβέλου - 24 Ιούλιος 2019, 11:48

Πρόκειται για επένδυση ύψους 420 εκατ. ευρώ, στην Ερμιονίδα.


Στις αρχές του φθινοπώρου αναμένεται –εκτός απροόπτου– να ξεκινήσουν οι εργασίες για την ανάπτυξη του νέου τουριστικού θερέτρου Kilada Hills στην περιοχή της Κοιλάδας στην Ερμιονίδα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας “Καθημερινή”.

Πρόκειται για το έργο Kilada Hills, επένδυση ύψους 420 εκατ. ευρώ από την Dolphin Capital Investors Ltd. Σύμφωνα με πληροφορίες, η διαδικασία έκδοσης των οικοδομικών αδειών προχωρά κανονικά και αναμένεται να ολοκληρωθεί το αργότερο εντός των προσεχών δύο μηνών.Στην έκταση των 2.100 στρεμμάτων δρομολογείται η ανάπτυξη υπερπολυτελούς ξενοδοχειακής μονάδας, επιφάνειας της τάξεως των 30.000 τ.μ., όπως επίσης και 320 επαύλεων, 100 βιλών και 28 κατοικιών. Παράλληλα, θα δημιουργηθεί γήπεδο γκολφ, σχεδιασμένο από τον Jack Nicklaus, 18 οπών. Με βάση το χωροταξικό που έχει εγκρίνει το Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ), επιτρέπεται η ανοικοδόμηση 178.428 τ.μ. κατοικιών και 207.578 τ.μ. για τις λοιπές εγκαταστάσεις.

Σημειώνεται ότι η έγκριση του Ειδικού Σχεδίου Χωρικής Ανάπτυξης Στρατηγικής Επένδυσης (ΕΣΧΑΣΕ) για το έργο -και το σχετικό Προεδρικό Διάταγμα δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ με αριθμό 247/16-12-2015 Τεύχος Α.Α.Π.- ολοκληρώθηκε το 2015.

Δείγμα των έργων της Dolphin Capital Investors αποτελεί και το Amanzoe, το οποίο λειτουργεί στην περιοχή από τον Αύγουστο του 2012, και έχει ήδη αναγνωριστεί από τον διεθνή Τύπο ως το καλύτερο τουριστικό θέρετρο της Μεσογείου και ένα από τα κορυφαία στον κόσμο. Επίσης, στο χαρτοφυλάκιο της (DCI) ανήκει και το Nikki Beach που λειτουργεί από το καλοκαίρι του 2014. Την ανάπτυξη του Kilada Hills, καθώς και όλων των έργων της Dolphin Capital στην Ελλάδα διαχειρίζεται η Zoniro.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top