Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Κύπρος

Το Υφυπουργείο Τουρισμού Κύπρου προχωρά σε αναδιοργάνωση της λειτουργίας του

Βίκυ Καραντζαβέλου - 25 July 2019, 16:00

Ο υφυπουργός Τουρισμού κ. Σάββας Περδίος επισκέφθηκε τους τελευταίους μήνες όλα τα Γραφεία Πληροφοριών, όπου στο καθένα, ενημερώθηκε από λειτουργούς του υφυπουργείου για τις δραστηριότητες των Γραφείων.


Συνάντηση του αναπλ. γενικού διευθυντή του Υφυπουργείου Τουρισμού της Κύπρου κ. Θεοφάνη Τρύφωνος, με την πρόεδρο και εκπροσώπους του Παγκύπριου Συνδέσμου Ξεναγών πραγματοποιήθηκε στις 24 Ιουλίου. Κατά τη συνάντηση, εξηγήθηκαν πλήρως οι θέσεις του Υφυπουργείου Τουρισμού αναφορικά με τις αλλαγές που προωθούνται σε σχέση με τα Γραφεία Πληροφοριών του υφυπουργείου, οι οποίες αποσκοπούν στη σταδιακή αναβάθμιση των προσφερόμενων υπηρεσιών προς τους τουρίστες που τα επισκέπτονται.

Αναλυτικά, οι διαφοροποιήσεις οι οποίες αποφασίστηκαν για τη λειτουργία των Γραφείων Πληροφοριών, έγιναν μετά από σφαιρική μελέτη του όλου θέματος, η οποία μεταξύ άλλων, περιλάμβανε ανάλυση στατιστικών στοιχείων για την επισκεψιμότητα των διαφόρων Γραφείων Πληροφοριών, του είδους της πληροφόρησης που ζητείται και της ποιότητας των προσφερόμενων υπηρεσιών.

Στο ίδιο πλαίσιο, ο υφυπουργός Τουρισμού κ. Σάββας Περδίος επισκέφθηκε τους τελευταίους μήνες όλα τα Γραφεία Πληροφοριών, όπου στο καθένα, ενημερώθηκε από λειτουργούς του υφυπουργείου για τις δραστηριότητες των Γραφείων.

Το Υφυπουργείο Τουρισμού, από την πιο πάνω ενδελεχή διερεύνηση, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι οι ανάγκες των επισκεπτών στην πόλη της Λεμεσού μπορούν να καλυφθούν πλήρως από το ανακαινισμένο Γραφείο Πληροφοριών που βρίσκεται στο Λιμάνι Λεμεσού. Σημειώνεται ότι από τις προωθούμενες αλλαγές δε θα επηρεαστεί κατ’ουδένα τρόπο η θέση εργασίας κανενός υπαλλήλου του υφυπουργείου.

Στο μεταξύ, το υφυπουργείο πολύ σύντομα προχωρά στην προκήρυξη προσφοράς για αγορά υπηρεσιών από εξειδικευμένο οίκο για την αναδιοργάνωση ολόκληρης της λειτουργίας του Υφυπουργείου Τουρισμού. Σημαντική πτυχή της μελέτης αυτής, αφού τεθούν υπόψη οι βέλτιστες διεθνείς πρακτικές, αποτελεί και η λειτουργία και στελέχωση παγκύπρια των Γραφείων Πληροφοριών.Ο υφυπουργός Τουρισμού κ. Σάββας Περδίος.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top