Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Εκθέσεις

Τα μεγαλύτερα τουριστικά γραφεία εναλλακτικού τουρισμού από 22 χώρες στην 1η Greek Panorama

Βίκυ Καραντζαβέλου - 30 Ιούλιος 2019, 10:03

Οι προσκεκλημένοι Tour Operators και ταξιδιωτικοί πράκτορες με ειδίκευση στον εναλλακτικό και γαστρονομικό τουρισμό είναι από τις αγορές της Βορείου Αμερικής, της Ευρώπης, της Ασίας και ελάχιστοι επιλεγμένοι από την ελληνική αγορά.


Από 22 χώρες είναι τα εξειδικευμένα τουριστικά γραφεία που ασχολούνται αποκλειστικά με εναλλακτικές μορφές τουρισμού που έχουν επιλεχθεί και προσκληθεί να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα επιχειρηματικών συναντήσεων Hosted Buyers στις 14 Νοεμβρίου 2019 στο ξενοδοχείο Radisson Blu Park Hotel Athens, στο πλαίσιο της 1ης έκθεσης Greek Panorama, που πραγματοποιείται στο Ζάππειο Μέγαρο (15-16 Νοεμβρίου 2019 για το κοινό).

Αναλυτικότερα, οι προσκεκλημένοι Tour Operators και ταξιδιωτικοί πράκτορες με ειδίκευση στον εναλλακτικό και γαστρονομικό τουρισμό είναι από τις αγορές της Βορείου Αμερικής, της Ευρώπης, της Ασίας και ελάχιστοι επιλεγμένοι από την ελληνική αγορά. Από τις χώρες του εξωτερικού συμμετοχή θα έχουν: Ηνωμένο Βασίλειο, Γερμανία, Αυστρία, Ελβετία, Γαλλία, Πολωνία, Κύπρος, Ρωσία, Ολλανδία, Βέλγιο, Λουξεμβούργο, χώρες της Σκανδιναβικής Χερσονήσου, Τουρκία, Ισραήλ, Κίνα, Ταϊλάνδη, Βιετνάμ, Χονγκ Κονγκ, Σιγκαπούρη, Ιαπωνία, Μαλαισία, ΗΠΑ και Καναδάς.

Οι συμμετοχές από ελληνικής πλευράς αφορούν σε ολόκληρο το φάσμα του ελληνικού τουριστικού προϊόντος –για τον κλάδο του εναλλακτικού και αειφόρου τουρισμού- με έντονο ενδιαφέρον από όλη τη χώρα, όπως νέους – πρωτοπαρουσιαζόμενους προορισμούς που βρίσκουν πρόσφορο έδαφος να παρουσιάσουν το ιδιαίτερο προφίλ τους στο ειδικό αυτό κοινό, αλλά και παραδοσιακούς προορισμούς, που σπεύδουν να αναδείξουν τις ιδιαίτερες ομορφιές και δραστηριότητες που προσφέρουν στον σημερινό σύγχρονο ξένο ταξιδιώτη.
 
Παράλληλα στις 14 Νοεμβρίου στο ξενοδοχείο Radisson Blu Park θα πραγματοποιηθεί το Διεθνές Forum για τον Εναλλακτικό Τουρισμό με καταξιωμένους ομιλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό, με στόχο την ενημέρωση και εκπαίδευση των επαγγελματιών, αναλύοντας τις ιδιαίτερες ανάγκες και ευκαιρίες που παρουσιάζει ο κλάδος στην Ελλάδα.

Η Greek Panorama διοργανώνεται από την εταιρεία North Events και τελεί υπό την αιγίδα των Υπουργείων Τουρισμού και Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, του Παγκόσμιου Συμβούλιου Αειφόρου Τουρισμού (GSTC), του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ), της Ομοσπονδίας Ελληνικών Συνδέσμων Γραφείων Ταξιδίων & Τουρισμού (FedHATTA), της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων (ΠΟΞ) και της Συνομοσπονδίας Επιχειρηματιών Τουριστικών Καταλυμάτων Ελλάδος (ΣΕΤΚΕ).

Σημαντική επίσης είναι η στρατηγική συμμετοχή του εγνωσμένης αξίας Ταξιδιωτικού Οργανισμού Argo Travel ως Επίσημο Συνεργάτη και συνδιοργανωτή για το Forum και την ενότητα Β2Β με Hosted Buyers από το εξωτερικό, αλλά και ως επίσημο ταξιδιωτικό γραφείο υπεύθυνο για την έκθεση. Στρατηγικός συνεργάτης του Forum και των B2B Συναντήσεων είναι και η Alpha Marketing. Η North Events διαθέτει 10τή και πλέον εμπειρία στην προώθηση του ελληνικού τουρισμού και της γαστρονομίας στο εξωτερικό, μέσα από τις εκθέσεις και Roadshow, στις σκανδιναβικές χώρες, την Πολωνία, τη Ρουμανία και στις ΗΠΑ.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top