Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκπαίδευσηΣυνεχίζεται η υποβολή αιτήσεων για το 2ο Πρόγραμμα Υποτροφιών του NDF ΑΜΚΕ
Τουριστική εκπαίδευση

Συνεχίζεται η υποβολή αιτήσεων για το 2ο Πρόγραμμα Υποτροφιών του NDF ΑΜΚΕ

Βασικός στόχος του φορέα 'Νίκος Δασκαλαντωνάκης – NDF' είναι η στήριξη των νέων ανθρώπων του Ρεθύμνου, της Κρήτης και κατ’επέκταση της Ελλάδας, για την απρόσκοπτη συνέχιση των σπουδών τους, καθώς και η ενίσχυση της έρευνας και της καινοτομίας στον χώρο του τουρισμού, αλλά και ευρύτερα.

Με μεγάλη συμμετοχή συνεχίζεται η υποβολή αιτήσεων για το 2ο Πρόγραμμα Υποτροφιών που έχει προκηρύξει η Φιλανθρωπική και Πολιτιστική Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία “Νίκος Δασκαλαντωνάκης – NDF” (NDF ΑΜΚΕ) για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020.

Συγκεκριμένα, χορηγούνται δέκα (10) υποτροφίες για προπτυχιακές (μόνον στον τουρισμό) και μεταπτυχιακές σπουδές στους κλάδους:

  • Τουριστικό Μάνατζμεντ
  • Πρωτογενής Τομέας και Τουρισμός
  • Πολιτισμός και Τουρισμός
  • Γενική Υποτροφία

Βασικός στόχος του φορέα “Νίκος Δασκαλαντωνάκης – NDF”, με τις υποτροφίες, τις χορηγίες και τα εκπαιδευτικά προγράμματα, είναι η στήριξη των νέων ανθρώπων του Ρεθύμνου, της Κρήτης και κατ’επέκταση της Ελλάδας, για την απρόσκοπτη συνέχιση των σπουδών τους, καθώς και η ενίσχυση της έρευνας και της καινοτομίας στον χώρο του τουρισμού, αλλά και ευρύτερα. Η πίστη στο έμψυχο δυναμικό της χώρας και τη νέα γενιά, αποτελούν τους βασικούς πυλώνες αυτής της πρωτοβουλίας.

Ο πρόεδρος και ιδρυτής του κοινωφελούς φορέα, κ. Νίκος Δασκαλαντωνάκης, πιστός στο όραμα του, με σεβασμό στην παράδοση και την πολιτιστική κληρονομιά και αξιοποιώντας την εμπειρία 60 χρόνων και πλέον στο επιχειρείν, συνεχίζει να ενισχύει και να αναδεικνύει έμπρακτα το ρόλο της εκπαίδευσης για τον τουρισμό, τον πολιτισμό και τον πρωτογενή τομέα, επιβραβεύοντας ταυτόχρονα τη δίψα για μάθηση και την αριστεία. Το αντίδωρο, όπως το αποκαλεί ο ίδιος, προς την κοινωνία και την Ελλάδα του αύριο.

Η ημερομηνία λήξης υποβολής των αιτήσεων, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: http://www.ndf.org.gr/scholarships.php είναι η 29η Ιουλίου 2019, ενώ τα αποτελέσματα αναμένεται να ανακοινωθούν στα τέλη Αυγούστου 2019 στην ιστοσελίδα της NDF AMKE.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024