Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΝέο περίπτερο της AgrecoFarms στο Αεροδρόμιο Ηρακλείου
Αεροδρόμια

Νέο περίπτερο της AgrecoFarms στο Αεροδρόμιο Ηρακλείου

Οι επισκέπτες επιλέγουν τα εδέσματα, ποτά, το λάδι και το μέλι της φάρμας AgrecoFarms βλέποντας ταυτόχρονα όλη τη διαδικασία παραγωγής τους στο ενσωματωμένο στο περίπτερο video wall και τα παραλαμβάνουν σε κομψές συσκευασίες, προορισμένες για ίδια χρήση ή για δώρο.

Τα παραδοσιακά προϊόντα της παρουσιάζει το φετινό καλοκαίρι η AgrecoFarms στο αεροδρόμιο “Νίκος Καζαντζάκης” στο Ηράκλειο Κρήτης. Το νεότευκτο ξεχωριστής αισθητικής περίπτερο όπου διατίθενται τα εκλεκτά κρητικά προϊόντα, συνδυάζει την παράδοση με την εξέλιξη.

Οι επισκέπτες επιλέγουν τα εδέσματα, ποτά, το λάδι και το μέλι της φάρμας AgrecoFarms βλέποντας ταυτόχρονα όλη τη διαδικασία παραγωγής τους στο ενσωματωμένο στο περίπτερο video wall και τα παραλαμβάνουν σε κομψές συσκευασίες, προορισμένες για ίδια χρήση ή για δώρο. Τα αναφερόμενα προϊόντα αποτελούν σήμερα “Best-sellers” στα καταστήματα Duty Free των ελληνικών αεροδρομίων, ενώ έχουν επιλεγεί αυστηρά από τοπικούς εξειδικευμένους παραγωγούς εμπλουτίζοντας την γκάμα ποιοτικών προϊόντων της φάρμας.

Το Καλιτσούνι, το Λυχναράκι, το Ξεροτήγανο, έχουν αποκληθεί “πρεσβευτές” τόσο της κρητικής όσο και της ελληνικής γαστρονομίας και ζαχαροπλαστικής. Με δεδομένο ότι από το αεροδρόμιο του Ηρακλείου ταξιδεύουν ετησίως πλέον των 4 εκατ. επισκεπτών, τα αναφερόμενα γλυκίσματα,  αποτελούν το πιο γλυκό σουβενίρ για Έλληνες και ξένους ταξιδιώτες.

Επισημαίνεται ότι ο Οίκος Ελληνικών αγαθών AgrecoFarms εδρεύοντας στην “καρδιά” της Κρήτης έχει το πλεονέκτημα της παραγωγής αγνών τοπικών παραδοσιακών προϊόντων και της αποστολής τους σε κοινό με αυξανόμενο ενδιαφέρον για τα βιολογικά προϊόντα και τα προϊόντα μεσογειακής διατροφής, καθώς η αξία και σημασία της μεσογειακής δίαιτας αναγνωρίζεται πλέον διεθνώς.

Υπενθυμίζεται ότι η Grecotel και ο ιδρυτής της κ. Νίκος Δασκαλαντωνάκης, ήταν οι πρωτεργάτες στη σύνδεση του ξενοδοχείου με την τοπική αγροτική παραγωγή και τη συμβολαιακή γεωργία, ενώ τα ξενοδοχεία της στο Ρέθυμνο αποτέλεσαν ήδη από το 1990 υπόδειγμα εφαρμογής περιβαλλοντικής πολιτικής. Στη βιολογική φάρμα 40 στρεμμάτων της Grecotel που βρίσκεται λίγα χιλιόμετρα έξω από το Ρέθυμνο, αναβιώνουν οι παραδοσιακές μέθοδοι και παράγονται χωρίς τη χρήση χημικών και φυτοφαρμάκων τα προϊόντα του νησιού, που αποτελούν τη “ραχοκοκαλιά” της διεθνώς αναγνωρισμένης για τα ευεργετικά οφέλη της, Κρητικής Διατροφής.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024