Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΗ Turkish Airlines συνδέει την Αθήνα με το Pointe-Noire της Δημοκρατίας του Κονγκό
Αεροπορικές εταιρείες

Η Turkish Airlines συνδέει την Αθήνα με το Pointe-Noire της Δημοκρατίας του Κονγκό

Ο εθνικός αερομεταφορέας της Τουρκίας θα διενεργεί τρεις εβδομαδιαίες πτήσεις στο Pointe – Noire με σύνδεση στο Libreville.

Η Turkish Airlines συνδέει την Αθήνα με το Pointe-Noire, τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Δημοκρατίας του Κονγκό στο δίκτυο πτήσεων της, που αριθμεί έτσι τον 58ο προορισμό στην Αφρική. Ο εθνικός αερομεταφορέας της Τουρκίας θα διενεργεί τρεις εβδομαδιαίες πτήσεις στο Pointe-Noire με σύνδεση στο Libreville.

Με το Pointe Noire, την πόλη λιμάνι δίπλα στον Ατλαντικό Ωκεανό, η Turkish Airlines αύξησε το δίκτυο των προορισμών της σε 125 χώρες και 313 προορισμούς. Έτσι, ο εθνικός αερομεταφορέας ισχυροποίησε τη θέση του ως η αεροπορική εταιρεία που πετά στους περισσότερους προορισμούς από οποιαδήποτε άλλη εταιρεία στην Αφρική.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που πραγματοποιήθηκε για τα εγκαίνια του Pointe-Noire, ο Senior Vice President Πωλήσεων (2ης Περιφέρειας), Kerem Sarp, δήλωσε: “Με τα εγκαίνια της πτήσης για Pointe-Noire, αυξήσαμε τους προορισμούς σε 58 στην Αφρική. Εκπροσωπώντας τον εθνικό αερομεταφορέα της Τουρκίας, ισχυροποιούμε τη θέση μας ως η αεροπορική που πετάει στους περισσότερους προορισμούς στην Αφρική από οποιαδήποτε άλλη εταιρεία σε συνδυασμό με τη στρατηγική μας για την ανάπτυξη της ηπείρου. Οι νέες μας πτήσεις θα προσφέρουν νέες ευκαιρίες για να αυξήσουμε τις υπάρχουσες πολιτιστικές επαφές μας με τη Δημοκρατία του Κονγκό. Θα συνεχίσουμε να εξαπλώνουμε την τουρκική φιλοξενία και τη συνεχή ταξιδιωτική εμπειρία σε ένα ευρύτερο περιβάλλον μελλοντικά”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024