Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αεροπορικές εταιρείες

Η Turkish Airlines συνδέει την Αθήνα με το Pointe-Noire της Δημοκρατίας του Κονγκό

Θοδωρής Κουμέλης - 01 Αύγουστος 2019, 11:58

Ο εθνικός αερομεταφορέας της Τουρκίας θα διενεργεί τρεις εβδομαδιαίες πτήσεις στο Pointe - Noire με σύνδεση στο Libreville.


Η Turkish Airlines συνδέει την Αθήνα με το Pointe-Noire, τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Δημοκρατίας του Κονγκό στο δίκτυο πτήσεων της, που αριθμεί έτσι τον 58ο προορισμό στην Αφρική. Ο εθνικός αερομεταφορέας της Τουρκίας θα διενεργεί τρεις εβδομαδιαίες πτήσεις στο Pointe-Noire με σύνδεση στο Libreville.

Με το Pointe Noire, την πόλη λιμάνι δίπλα στον Ατλαντικό Ωκεανό, η Turkish Airlines αύξησε το δίκτυο των προορισμών της σε 125 χώρες και 313 προορισμούς. Έτσι, ο εθνικός αερομεταφορέας ισχυροποίησε τη θέση του ως η αεροπορική εταιρεία που πετά στους περισσότερους προορισμούς από οποιαδήποτε άλλη εταιρεία στην Αφρική.Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που πραγματοποιήθηκε για τα εγκαίνια του Pointe-Noire, ο Senior Vice President Πωλήσεων (2ης Περιφέρειας), Kerem Sarp, δήλωσε: “Με τα εγκαίνια της πτήσης για Pointe-Noire, αυξήσαμε τους προορισμούς σε 58 στην Αφρική. Εκπροσωπώντας τον εθνικό αερομεταφορέα της Τουρκίας, ισχυροποιούμε τη θέση μας ως η αεροπορική που πετάει στους περισσότερους προορισμούς στην Αφρική από οποιαδήποτε άλλη εταιρεία σε συνδυασμό με τη στρατηγική μας για την ανάπτυξη της ηπείρου. Οι νέες μας πτήσεις θα προσφέρουν νέες ευκαιρίες για να αυξήσουμε τις υπάρχουσες πολιτιστικές επαφές μας με τη Δημοκρατία του Κονγκό. Θα συνεχίσουμε να εξαπλώνουμε την τουρκική φιλοξενία και τη συνεχή ταξιδιωτική εμπειρία σε ένα ευρύτερο περιβάλλον μελλοντικά”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top