Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήPatriarca: Τα Aria Hotels επεκτείνονται στη Σίφνο
Ξενοδοχεία

Patriarca: Τα Aria Hotels επεκτείνονται στη Σίφνο

Χτισμένο το 1650, το ξενοδοχείο αποτέλεσε κατοικία του μετέπειτα Οικουμενικού Πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως, Γρηγορίου του Ζ' (1923-1924).

Η οικογενειακή αλυσίδα boutique ξενοδοχείων και ανεξάρτητων κατοικιών Aria Hotels επεκτείνεται στο νησί της Σίφνου, με την προσθήκη του boutique hotel Patriarca στο χαρτοφυλάκιό της.

Ανακαινισμένο σύμφωνα με τις αρχές του σύγχρονου design, αλλά και άρρηκτα συνδεδεμένο με την ιστορία του νησιού, το ξενοδοχείο βρίσκεται στην “καρδιά” της Απολλωνίας, της χώρας της Σίφνου, δίπλα ακριβώς από τον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα.

Πιστό στη φιλοσοφία των Aria Hotels, που “παντρεύουν” τη φιλοξενία με την παράδοση, το ιστορικό κτίριο που στεγάζει το Patriarca αποτελεί ορόσημο για το νησί. Χτισμένο το 1650, αποτέλεσε κατοικία του μετέπειτα Οικουμενικού Πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως, Γρηγορίου του Ζ’ (1923-1924). Ακολουθώντας το χαρακτηριστικό αρχιτεκτονικό στυλ των Κυκλάδων, με το λευκό χρώμα και τις καθαρές γραμμές, αλλά και διανθισμένο με έντονες χρωματικές πινελιές που το καθιστούν μοναδικό, το Patriarca προσφέρει 6 δωμάτια με κοινόχρηστη πισίνα, κουζίνα, σαλόνι, τραπεζαρία και βεράντες.

Tα Aria Hotels είναι μια οικογενειακή αλυσίδα boutique ξενοδοχείων και ανεξάρτητων κατοικιών, σε πολλαπλούς προορισμούς στην Ελλάδα: στην Αθήνα (Πλάκα – Σύνταγμα – Κουκάκι), στην Κρήτη (Παλιό Λιμάνι, Χανιά – Αποκόρωνας, Χανιά –  Ηράκλειο – Λασίθι), στις Κυκλάδες (Κίμωλο – Μήλο – Μύκονο – Σαντορίνη – Σέριφο – Σίφνο), στην Ήπειρο (Ζαγοροχώρια), στην Πελοπόννησο (Καρδαμύλη) και στις Σποράδες (Σκιάθος). Μετά την πρόσφατη επέκταση των Aria Hotels στην Ισπανία, οι επισκέπτες θα έχουν σύντομα την ευκαιρία να δοκιμάσουν μια νέα διάσταση αυθεντικής φιλοξενίας και στην Ιβηρική Χερσόνησο.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024