Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Θαλάσσιος τουρισμός

Απινιδωτής στην παραλία του Γαλησσά για την αντιμετώπιση έκτακτων περιστατικών λουομένων

Βίκυ Καραντζαβέλου - 05 Αύγουστος 2019, 09:52

Το συγκριτικό πλεονέκτημα της συγκεκριμένης παραλίας δεν περιορίζεται στην πρόληψη και την αποκατάσταση της υγείας των λουομένων. Προσφέρεται και για άτομα με κινητικά προβλήματα, αφού είναι εγκατεστημένος διάδρομος 350 μέτρων που διευκολύνει την πρόσβαση στη θάλασσα.


Ως η πλέον ασφαλής παραλία αναδεικνύεται ο Γαλησσάς ατη Σύρο, μετά την πρωτοβουλία του προέδρου της τοπικής Κοινότητας και μέλους της Τουριστικής Επιτροπής του Δήμου Σύρου κ. Γιάννη Βουτσίνου να προμηθευτεί απινιδωτή για την αντιμετώπιση έκτακτων περιστατικών λουομένων.

Αν υπολογιστεί ότι κάθε χρόνο 150 άνθρωποι χάνουν τη ζωή τους κολυμπώντας σε διάφορες παραλίες της Ελλάδας, ο συγκεκριμένος εξοπλισμός διασφαλίζει την αντιμετώπιση περιστατικών πνιγμών από παθολογικά αίτια, παρέχοντας μια επιπλέον αίσθηση ασφάλειας για όλες τις ηλικίες.Οι απινιδωτές σώζουν ζωές ανθρώπων που έχουν υποστεί καρδιακή ανακοπή. Eίναι συσκευές που χορηγούν ηλεκτρικό ρεύμα με τη μορφή ηλεκτροσόκ προκειμένου να επαναφέρουν τον κανονικό της ρυθμό μετά από ανακοπή. Το συγκριτικό όμως πλεονέκτημα της συγκεκριμένης παραλίας δεν περιορίζεται στην πρόληψη και την αποκατάσταση της υγείας των λουομένων. Προσφέρεται και για άτομα με κινητικά προβλήματα αφού είναι εγκατεστημένος διάδρομος 350 μέτρων που διευκολύνει την πρόσβαση στη θάλασσα.

“Δημιουργήσαμε συνθήκες φιλικές για κάθε άνθρωπο που θα επιλέξει τον Γαλησσά για τις διακοπές του” τονίζει ο κ. Βουτσίνος που, ως πυροσβέστης στο επάγγελμα, γνωρίζει τη διαδικασία παροχής Πρώτων Βοηθειών και την αξία τους για την ανθρώπινη ζωή.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top