Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΑπινιδωτής στην παραλία του Γαλησσά για την αντιμετώπιση έκτακτων περιστατικών λουομένων
Θαλάσσιος τουρισμός

Απινιδωτής στην παραλία του Γαλησσά για την αντιμετώπιση έκτακτων περιστατικών λουομένων

Το συγκριτικό πλεονέκτημα της συγκεκριμένης παραλίας δεν περιορίζεται στην πρόληψη και την αποκατάσταση της υγείας των λουομένων. Προσφέρεται και για άτομα με κινητικά προβλήματα, αφού είναι εγκατεστημένος διάδρομος 350 μέτρων που διευκολύνει την πρόσβαση στη θάλασσα.

Ως η πλέον ασφαλής παραλία αναδεικνύεται ο Γαλησσάς ατη Σύρο, μετά την πρωτοβουλία του προέδρου της τοπικής Κοινότητας και μέλους της Τουριστικής Επιτροπής του Δήμου Σύρου κ. Γιάννη Βουτσίνου να προμηθευτεί απινιδωτή για την αντιμετώπιση έκτακτων περιστατικών λουομένων.

Αν υπολογιστεί ότι κάθε χρόνο 150 άνθρωποι χάνουν τη ζωή τους κολυμπώντας σε διάφορες παραλίες της Ελλάδας, ο συγκεκριμένος εξοπλισμός διασφαλίζει την αντιμετώπιση περιστατικών πνιγμών από παθολογικά αίτια, παρέχοντας μια επιπλέον αίσθηση ασφάλειας για όλες τις ηλικίες.

Οι απινιδωτές σώζουν ζωές ανθρώπων που έχουν υποστεί καρδιακή ανακοπή. Eίναι συσκευές που χορηγούν ηλεκτρικό ρεύμα με τη μορφή ηλεκτροσόκ προκειμένου να επαναφέρουν τον κανονικό της ρυθμό μετά από ανακοπή. Το συγκριτικό όμως πλεονέκτημα της συγκεκριμένης παραλίας δεν περιορίζεται στην πρόληψη και την αποκατάσταση της υγείας των λουομένων. Προσφέρεται και για άτομα με κινητικά προβλήματα αφού είναι εγκατεστημένος διάδρομος 350 μέτρων που διευκολύνει την πρόσβαση στη θάλασσα.

“Δημιουργήσαμε συνθήκες φιλικές για κάθε άνθρωπο που θα επιλέξει τον Γαλησσά για τις διακοπές του” τονίζει ο κ. Βουτσίνος που, ως πυροσβέστης στο επάγγελμα, γνωρίζει τη διαδικασία παροχής Πρώτων Βοηθειών και την αξία τους για την ανθρώπινη ζωή.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024