Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Προβολή προορισμού

Προβολή των Ιονίων νησιών σε Αυστρία και Ιταλία

Τατιάνα Ρόκου - 05 August 2019, 10:25

Στα βίντεο με περιεχόμενο από τη Ζάκυνθο, την Κεφαλονιά και την Ιθάκη αναδεικνύονται όχι μόνον οι φυσικές ομορφιές των νησιών, αλλά και τα τοπικά προϊόντα, η γαστρονομία, η τοπική κουλτούρα, καθώς επίσης και η ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ των νησιών.


Στο πλαίσιο της συνεργασίας της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων με το Γραφείο τηλεοπτικών παραγωγών της Αυστρίας “GEUSTV – Television & FilmProduction”, την περασμένη Κυριακή 28 Ιουλίου 2019 προβλήθηκαν σε τουριστικού ενδιαφέροντος τηλεοπτικές εκπομπές δύο βίντεο με περιεχόμενο τη Ζάκυνθο, Κεφαλονιά και Ιθάκη.

Πρόκειται για το μεγάλης εμβέλειας τηλεοπτικό κανάλι Oe24.TV, στο οποίο προβλήθηκε βίντεο διάρκειας 20 λεπτών στην ταξιδιωτική εκπομπή BesserReisen και στο Krone.tv – Reisen διάρκειας 5’ και 25’‘.

Τα παραπάνω βίντεο θα είναι αναρτημένα επί τρίμηνο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης των καναλιών, ώστε να μεγιστοποιηθεί η απήχηση στο κοινό.

Στα συγκεκριμένα βίντεο αναδεικνύονται όχι μόνον οι φυσικές ομορφιές των νησιών, αλλά και τα τοπικά προϊόντα, η γαστρονομία, η τοπική κουλτούρα, καθώς επίσης και η ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ των νησιών.

Υπενθυμίζεται ότι προ διετίας, σε συνεργασία με το συγκεκριμένο γραφείο τηλεοπτικών παραγωγών, είχε γίνει αντίστοιχη δράση για την Κέρκυρα, τους Παξούς, την Λευκάδα και το Μεγανήσι.

Ακόμη, στο πλαίσιο της συνεργασίας την Περιφέρειας Ιονίων Νήσων με το Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων VIAGGIOXTE, για την Ιταλία και κατόπιν επιτόπιας επίσκεψης δημοσιογράφων σε Ζάκυνθο και Λευκάδα, στο έγκυρο περιοδικό “MARCOPOLO”, φιλοξενείται αφιέρωμα 21 σελίδων για τα εν λόγω νησιά.

Η έκδοση του “MARCOPOLO” ανέρχεται πάνω από  120.000 αντίτυπα, εκτός  δε από την Ιταλία, κυκλοφορεί και στην Ιταλόφωνη Ελβετία. Η παρούσα έκδοση είναι για τους μήνες Ιούλιο, Αύγουστο και Σεπτέμβριο, ενώ ταυτόχρονα το αφιέρωμα είναι και στα ηλεκτρονικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης του περιοδικού.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

F & B management και cost control

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top