Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
MICE

Έντονο ενδιαφέρον από την Πολωνία για συνέδρια στην Ελλάδα

Τατιάνα Ρόκου - 07 Αύγουστος 2019, 09:23

Workshop για Πολωνούς MICE πράκτορες στη Βαρσοβία, με θέμα τις δυνατότητες που προσφέρει η Ελλάδα στο κλάδο του συνεδριακού τουρισμού και τη συμμετοχή εκπροσώπων των 45 σημαντικότερων πολωνικών επιχειρήσεων του κλάδου MICE.


Αυξημένο ενδιαφέρον εκδηλώνουν για την Ελλάδα οι εκπρόσωποι του συνεδριακού τουριστικού κλάδου στην Πολωνία. Αυτό προέκυψε από τη συμμετοχή του ΕΟΤ σε κλαδικό workshop για Πολωνούς MICE πράκτορες. Με την υποστήριξη της Υπηρεσίας ΕΟΤ Εξωτερικού Πολωνίας πραγματοποιήθηκε τέλος Ιουλίου στη Βαρσοβία workshop για Πολωνούς MICE πράκτορες με θέμα τις δυνατότητες που προσφέρει η Ελλάδα στο κλάδο του συνεδριακού τουρισμού.

Οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση εκδήλωσαν μεγάλο ενδιαφέρον για την Ελλάδα, ως πιθανό προορισμό για την διοργάνωση MICE events,  γεγονός που επιβεβαιώθηκε και από την μεγάλη προσέλευση. Στο workshop, συμμετείχαν εκπρόσωποι των 45 σημαντικότερων πολωνικών επιχειρήσεων του κλάδου MICE.


Η προϊσταμένη της Υπηρεσίας ΕΟΤ Πολωνίας κα Νικολέττα Νικολοπούλου κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του MICE προϊόντος της Ελλάδας.


Στην παρουσίαση της, η προϊστάμενη του Γραφείου ΕΟΤ Πολωνίας, κα Νικολέττα Νικολοπούλου αναφέρθηκε στις υπερσύγχρονές, μεγάλης χωρητικότητας υποδομές που είναι διαθέσιμες στην Ελλάδα και στην άριστη εμπειρία των Ελλήνων επιχειρηματιών του κλάδου,σε ότι αφορά την εξυπηρέτησή τους. Η κα Νικολοπούλου παρουσίασε στους συμμετέχοντες τις δυνατότητες που προσφέρουν οι επιμέρους περιοχές τις Ελλάδας στη διοργάνωση MICE events, προβάλλοντας τις ανταγωνιστικές τιμές που προσφέρουν οι Έλληνες ξενοδόχοι  καθώς και τη δυνατότητα πρόσβασης στη χώρα μέσω μεγάλου αριθμού τακτικών πτήσεων προς την Ελλάδα.

Το workshop αποτέλεσε σημαντικό βήμα για την προώθηση του MICE τουρισμού προς τη χώρα μας, σε συνέχεια ταξιδίου εξοικείωσης για Πολωνούς MICE τουριστικούς πράκτορες, που διοργάνωσε η Υπηρεσία ΕΟΤ Εξωτερικού Πολωνίας τον περασμένο Οκτώβριο, σε συνεργασία με το Athens Convention & Visitors Bureau (ACVB) και την Aegean Airlines.
Άποψη του χώρου κατά τη διάρκεια της παρουσίασης με τους συμμετέχοντες Πολωνούς τουριστικούς πράκτορες, που εξειδικεύονται στα ταξίδια MICE.


|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top