Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΠροβολή της Σύρου στην αυστριακή τουριστική αγορά
Προώθηση προορισμού

Προβολή της Σύρου στην αυστριακή τουριστική αγορά

Η γνωστή blogger Σίλια Ελευθεριάδου φιλοξενήθηκε στο νησί με φροντίδα του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης και αποτύπωσε στον φωτογραφικό της φακό όσα αξίζει να προσέξει κανείς στην κυκλαδίτικη πρωτεύουσα.

Με την ανάδειξη των ποιοτικών της στοιχείων, ως προορισμού για επισκέπτες με ειδικά ενδιαφέροντα, η Σύρος προβλήθηκε πρόσφατα στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης της αυστριακής τουριστικής αγοράς.

Η γνωστή blogger Σίλια Ελευθεριάδου που φιλοξενήθηκε στο νησί με φροντίδα του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης και του προϊσταμένου της Διεύθυνσης Τουρισμού Κυκλάδων κ. Μιχάλη Παράβαλου, ξεναγήθηκε στο νησί, επισκέφθηκε τουριστικές επιχειρήσεις εστίασης και διαμονής, συνομίλησε με επαγγελματίες και αποτύπωσε στον φωτογραφικό της φακό όσα αξίζει να προσέξει κανείς στην κυκλαδίτικη πρωτεύουσα.

Τα posts της είχαν 59.000 followers, ενώ δημοσιεύσεις έγιναν και στο instagram (https://www.instagram.com/p/B0LkdreoVyg/https://www.instagram.com/p/BzieXl5IsSC/https://www.instagram.com/p/By7wfOcI6uZ/https://www.instagram.com/p/Byxf8ZHI-pp/https://www.instagram.com/p/Byu_NMoI5KU), με πάνω από 94.000 total views.

Το ταξίδι οργανώθηκε από την MTC Group, στο πλαίσιο της νέας συνεργασίας που εγκαινιάστηκε πρόσφατα με τον Δήμο και εντάσσεται σε σειρά επισκέψεων, με στόχο την επιλεκτική προβολή του νησιού σε ειδικές ομάδες ενδιαφέροντος από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024