Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Προώθηση προορισμού

Προβολή της Σύρου στην αυστριακή τουριστική αγορά

Βίκυ Καραντζαβέλου - 07 August 2019, 11:01

Η γνωστή blogger Σίλια Ελευθεριάδου φιλοξενήθηκε στο νησί με φροντίδα του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης και αποτύπωσε στον φωτογραφικό της φακό όσα αξίζει να προσέξει κανείς στην κυκλαδίτικη πρωτεύουσα.


Με την ανάδειξη των ποιοτικών της στοιχείων, ως προορισμού για επισκέπτες με ειδικά ενδιαφέροντα, η Σύρος προβλήθηκε πρόσφατα στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης της αυστριακής τουριστικής αγοράς.

Η γνωστή blogger Σίλια Ελευθεριάδου που φιλοξενήθηκε στο νησί με φροντίδα του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης και του προϊσταμένου της Διεύθυνσης Τουρισμού Κυκλάδων κ. Μιχάλη Παράβαλου, ξεναγήθηκε στο νησί, επισκέφθηκε τουριστικές επιχειρήσεις εστίασης και διαμονής, συνομίλησε με επαγγελματίες και αποτύπωσε στον φωτογραφικό της φακό όσα αξίζει να προσέξει κανείς στην κυκλαδίτικη πρωτεύουσα.

Τα posts της είχαν 59.000 followers, ενώ δημοσιεύσεις έγιναν και στο instagram (https://www.instagram.com/p/B0LkdreoVyg/https://www.instagram.com/p/BzieXl5IsSC/https://www.instagram.com/p/By7wfOcI6uZ/https://www.instagram.com/p/Byxf8ZHI-pp/https://www.instagram.com/p/Byu_NMoI5KU), με πάνω από 94.000 total views.

Το ταξίδι οργανώθηκε από την MTC Group, στο πλαίσιο της νέας συνεργασίας που εγκαινιάστηκε πρόσφατα με τον Δήμο και εντάσσεται σε σειρά επισκέψεων, με στόχο την επιλεκτική προβολή του νησιού σε ειδικές ομάδες ενδιαφέροντος από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top