Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ταξίδι

Ταξιδιωτικό ένθετο στην εκπομπή 'Μεσημεριάτικα' του Open

Βίκυ Καραντζαβέλου - 08 Αύγουστος 2019, 10:09

Το τελευταίο επεισόδιο της φετινής σεζόν 'Mαϊάμι - Κούβα' κατέγραψε σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen τηλεθέαση που προσέγγισε το 5% υψηλότερη από την τηλεθέαση πανελλαδικών τηλεοπτικών σταθμών στη ζώνη 19:30-20:30.


Ο Mr. Travel Guide, κ. Θάνος Παπαδημητρίου, συνάντησε την κα Ειρήνη Κολλιδά, οικοδέσποινα της εκπομπής “Μεσημεριάτικα” του Open και οι τηλεθεατές χάρισαν στην εκπομπή την υψηλότερη τηλεθέαση της σεζόν, συγκεντρώνοντας πάνω από 150.000 τηλεθεατές με τηλεθέαση που άγγιξε το 9,6% πάνω από το μέσο όρο τηλεθέασης του τηλεοπτικού σταθμού Open.

Το μεσημεριανό καθημερινό ραντεβού της εκπομπής “Μεσημεριάτικα” εμπλουτίστηκε τον Ιούλιο με 12 λεπτο ταξιδιωτικό ένθετο με τη δημοσιογραφική επιμέλεια του κ. Παπαδημητρίου, παρουσιαστή της εκπομπής “Travel Guide” που προβάλλεται στον περιφερειακής εμβέλειας τηλεοπτικό σταθμό Epsilon TV κάθε Σάββατο 19:30. Είναι χαρακτηριστικό πως το τελευταίο επεισόδιο της φετινής σεζόν “Mαϊάμι - Κούβα” κατέγραψε σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen τηλεθέαση που προσέγγισε το 5% υψηλότερη σε τέταρτο από την τηλεθέαση πανελλαδικών τηλεοπτικών σταθμών στη ζώνη 19:30-20:30 όπως Open, Μακεδονία TV, ΕΡΤ1, ΕΡΤ2, ΕΡΤ3 και, φυσικά, την υψηλότερη τηλεθέαση από όλους τους περιφερειακούς τηλεοπτικούς σταθμούς Αττικής και Θεσσαλονίκης.

Τα νέα επεισόδια του “Travel Guide” επιστρέφουν την επόμενη σεζόν με μία μεγάλη ταξιδιωτική έκπληξη.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...












* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top