Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣυμφωνία για ποιοτικές προδιαγραφές στη σχέση τουρισμού – μεταφορών
Υπουργείο Τουρισμού

Συμφωνία για ποιοτικές προδιαγραφές στη σχέση τουρισμού – μεταφορών

Τίθεται στα Υπουργεία Τουρισμού και Μεταφορών, ως προτεραιότητα, η οριοθέτηση του τουριστικού μας προϊόντος και η ύπαρξη ποιοτικών προδιαγραφών, με στόχο την εξυπηρέτηση τόσο των πολιτών όσο και των τουριστών που επισκέπτονται τη χώρα μας.

Συνάντηση εργασίας πραγματοποίησαν χθες στο Υπουργείο Τουρισμού ο υπουργός Τουρισμού, κ. Χάρης Θεοχάρης, ο υφυπουργός Τουρισμού, κ. Μάνος Κόνσολας και ο υφυπουργός Υποδομών, κ. Γιάννης Κεφαλογιάννης, αρμόδιος για θέματα μεταφορών, για θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων των δύο υπουργείων.

Στην εκτενή συνάντηση, συζητήθηκαν οι επιπτώσεις των νομοθετικών ρυθμίσεων της προηγούμενης κυβέρνησης στα θέματα των μεταφορών και τέθηκαν οι βάσεις για το ξεκίνημα μιας ουσιαστικής συνεργασίας προκειμένου να επιλυθούν τα ζητήματα αυτά.

Τέθηκε ως προτεραιότητα η οριοθέτηση του τουριστικού μας προϊόντος και η ύπαρξη ποιοτικών προδιαγραφών, με στόχο την εξυπηρέτηση τόσο των πολιτών όσο και των τουριστών που επισκέπτονται τη χώρα μας.

Πρόσφατα ο υπουργός Υποδομών & Μεταφορών κ. Κώστας Καραμανλής είχε δηλώσει: “Οι πολίτες των Αθηνών καθημερινά βιώνουν μια κατάσταση, η οποία είναι απαράδεκτη στο Μετρό των Αθηνών. Αυτό το οποίο βλέπουμε, ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες, είναι τεράστιες καθυστερήσεις και στην πρόσφατη επίσκεψη που έκανε η ηγεσία του Υπουργείου στο Μετρό είδε ότι και οι καθυστερήσεις είναι τεράστιες και ότι, το 1/3 των συρμών δε βρίσκεται σε λειτουργία. Αυτό λοιπόν που εμείς θέλουμε να κάνουμε είναι να βρούμε άμεσα λύση. Κι αυτές τις λύσεις εμείς τις σχεδιάζουμε έτσι ώστε τον Σεπτέμβριο, που πλέον θα γυρίσει ο κόσμος από τη θερινή περίοδο, το Μετρό να λειτουργεί, όπως θα έπρεπε να λειτουργεί σε κάθε πολιτισμένη ευρωπαϊκή χώρα”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024