Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΗ Διεθνής Αμνηστία εξέδωσε προειδοποίηση για τις ΗΠΑ μετά τις πολύνεκρες επιθέσεις
Ταξιδιωτική οδηγία

Η Διεθνής Αμνηστία εξέδωσε προειδοποίηση για τις ΗΠΑ μετά τις πολύνεκρες επιθέσεις

Η προειδοποίηση της Διεθνούς Αμνηστίας τονίζει ότι οι επισκέπτες στις ΗΠΑ πρέπει να αποφεύγουν τοποθεσίες όπου συγκεντρώνονται πλήθη, πολιτιστικές εκδηλώσεις, χώρους λατρείας, σχολεία και εμπορικά κέντρα.

Μετά τις πρόσφατες πολύνεκρες επιθέσεις ενόπλων στις ΗΠΑ, η Διεθνής Αμνηστία εξέδωσε την Τετάρτη 7 Αυγούστου προειδοποίηση προς τους επισκέπτες να επιδεικνύουν τη μέγιστη προσοχή όταν επισκέπτονται τη χώρα.

Η κατά τρόπον τινά “ταξιδιωτική οδηγία” δίνεται λόγω “της ανεξέλεγκτης βίας με τη χρήση πυροβόλων όπλων, η οποία είναι πλέον τόσο διαδεδομένη στις ΗΠΑ που σηματοδοτεί κρίση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων”.

Η προειδοποίηση της Διεθνούς Αμνηστίας τονίζει ότι οι επισκέπτες στις ΗΠΑ πρέπει να “επαγρυπνούν πάντα και να ανησυχούν για την οπλοφορία του πληθυσμού, που είναι πανταχού παρούσα”. Ακόμη, οι επισκέπτες πρέπει να αποφεύγουν τοποθεσίες όπου συγκεντρώνονται πλήθη, πολιτιστικές εκδηλώσεις, χώρους λατρείας, σχολεία και εμπορικά κέντρα.

Η Διεθνή Αμνηστία στηλιτεύει την απραξία του αμερικανικού κράτους, αφού κατ’αυτήν η ομοσπονδιακή κυβέρνηση είναι “απρόθυμη να εγγυηθεί την προστασία από την ένοπλη βία» παρότι είναι υποχρεωμένη βάσει του διεθνούς δικαίου να λάβει μέτρα ρύθμισης της πρόσβασης στα πυροβόλα όπλα ώστε να προστατεύει τα δικαιώματα των ανθρώπων”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024