Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Επενδύσεις

Εντός Αυγούστου η έκδοση των τριών ΚΥΑ που εκκρεμούν για το Ελληνικό

Τατιάνα Ρόκου - 09 Αύγουστος 2019, 15:25

Συνάντηση του υπουργού Ανάπτυξης με τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, για την οριστικοποίηση των τριών Κοινών Υπουργικών Αποφάσεων για το Ελληνικό, η έγκριση των οποίων ξεκινά την προσεχή Δευτέρα από το Κεντρικό Συμβούλιο Διοίκησης.


Εντός του Αυγούστου θα εκδοθούν οι τρεις Κοινές Υπουργικές Αποφάσεις που εκκρεμούν για την συνέχιση της επένδυσης στο Ελληνικό, δήλωσε στον “ΣΚΑΪ” ο υπουργός Ανάπτυξης, κ. Άδωνις Γεωργιάδης. Στο ίδιο χρονικό πλαίσιο θα εκδοθεί η ΚΥΑ για το καζίνο.

Για το συγκριμένο θέμα ο κ. Γεωργιάδης και ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Κωστής Χατζηδάκης, είχαν συνάντηση εργασίας σήμερα, Παρασκευή 9 Αυγούστου, στο Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων, παρουσία του υφυπουργού, κ. Νίκου Παπαθανάση.

Στο επίκεντρο της συνάντησης, που έγινε σε πνεύμα πλήρους συναντίληψης, βρέθηκαν το Σχέδιο Νόμου του Υπουργείου Ανάπτυξης για την επιτάχυνση των αδειοδοτήσεων όσον αφορά στις αρμοδιότητες του Υπουργείου Περιβάλλοντος, καθώς και η οριστικοποίηση των τριών Κοινών Υπουργικών Αποφάσεων (ΚΥΑ) για το Ελληνικό, η έγκριση των οποίων ξεκινά την προσεχή Δευτέρα από το Κεντρικό Συμβούλιο Διοίκησης (ΚΣΔ).

Ο υπουργός ανέφερε ότι οι ΚΥΑ έχουν συνταχθεί όμως πρέπει να εκδοθούν με βάση την προβλεπόμενη γραφειοκρατική διαδικασία. Η επεξεργασία τους θα αρχίσει την προσεχή Δευτέρα 12 Αυγούστου στο Κεντρικό Συμβούλιο Διοίκησης, που όπως είπε θα παραμείνει σε συνεδρία έως ότου να τις εγκρίνει, θα ακολουθήσει μία ακόμα φάση, ώστε να οριστικοποιηθεί η τροποποίηση άλλης Απόφασης της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, και στη συνέχεια θα γίνει η έκδοση.

Τέλος, ο κ. Γεωργιάδης τόνισε ότι η καθυστέρηση των προηγούμενων μηνών έχει προκαλέσει μεγάλο κίνδυνο για την υλοποίηση του έργου, όμως διαβεβαίωσε πως όλα θα πάνε καλά.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top