Τελευταία νέα
ΑρχικήΕιδήσειςΤην ανάγκη για αύξηση των τουριστικών κλινών στην Πόλη Χρυσοχούς επισημαίνει ο Δήμαρχος
Κύπρος

Την ανάγκη για αύξηση των τουριστικών κλινών στην Πόλη Χρυσοχούς επισημαίνει ο Δήμαρχος

Την ανάγκη για αύξηση των τουριστικών κλινών στην Πόλη Χρυσοχούς της Κύπρου επεσήμανε ο Δήμαρχος Γιώτης Παπαχριστοφή.

Ο κ. Γιώτης Παπαχριστοφή, Δήμαρχος Χρυσοχούς, ανέφερε πως η τοπική αρχή ζητά όπως με το νέο τοπικό σχέδιο δοθεί η δυνατότητα αναβάθμισης των συντελεστών, ώστε να μπορούν να γίνουν βιώσιμες μονάδες στην περιοχή της πόλης, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΚΥΠΕ.
Η κατάσταση ως έχει, συνέχισε, είναι απαγορευτική σε αρκετές περιοχές, με αποτέλεσμα να μην προχωρούν οι τουριστικές αναπτύξεις. Θεωρούμε, σημείωσε, «την επόμενη χρονιά όταν θα ξεκινήσουμε να διαπραγματευόμαστε το νέο τοπικό σχέδιο, ότι θα πείσουμε για  την αναγκαιότητα αύξησης των συντελεστών, ώστε να μπορούν να υπάρξουν βιώσιμες μονάδες».
Ο κ. Παπαχριστοφή είπε πως στην Πόλη Χρυσοχούς λειτουργούν δύο μόνο ξενοδοχειακά καταλύματα, ένα δύο αστέρων των 45 δωματίων, και άλλο ένα τριών αστέρων 65 δωματίων.  Υπάρχουν είπε, διαμερίσματα και επαύλεις, ωστόσο η υπηρεσία που προσφέρει το ξενοδοχείο είναι διαφορετική.
Επεσήμανε ακόμη, πως ως έχει η κατάσταση, δεν μπορεί να φιλοξενηθούν οι επισκέπτες που επισκέπτονται την Πόλη Χρυσοχούς. 
Ελπίζουμε με το νέο τοπικό σχέδιο που θα διαπραγματευτούμε να μας δοθεί αυτή η δυνατότητα, κατέληξε.
Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024