Τελευταία νέα
ΑρχικήΕιδήσειςΗ Cronwell Hotels & Resorts παρουσιάζει το 2ο Μουσικό Φεστιβάλ στο Miraggio Thermal Spa Resort
Εκδηλώσεις

Η Cronwell Hotels & Resorts παρουσιάζει το 2ο Μουσικό Φεστιβάλ στο Miraggio Thermal Spa Resort

Ο Σεπτέμβριος στο Miraggio Thermal Spa Resort θα είναι γεμάτος τέχνη. Το φεστιβάλ θα διεξαχθεί υπό την αιγίδα της Cronwell Hotels & Resorts, του Mouzenidis Travel και του Θέατρο "Helikon Opera". Το Miraggio Thermal Spa Resort είναι το πιο σύγχρονο συγκρότημα φιλοξενίας και ολιστικής ψυχαγωγίας στη βόρεια Ελλάδα που διαχειρίζεται η Cronwell Hotels & Resorts

Το 2ο  ετήσιο Μουσικό Φεστιβάλ Miraggio με προσκεκλημένους αστέρες παγκόσμιας κλάσης, θα διεξαχθεί από τις 31 Αυγούστου έως τις 21 Σεπτεμβρίου. Εκτός από διάσημους καλεσμένους, το κοινό θα απολαύσει ερμηνείες και από ελληνικές μπάντες.

Τα παιδιά-θαύματα της μουσικής, τα αδέρφια Bessonov, θα ανοίξουν το πρόγραμμα του φεστιβάλ στις 31 Αυγούστου. Τα διάσημα αδέλφια πλέον, είναι οι φιναλίστ του τηλεοπτικού προγράμματος «Blue Bird» και έχουν πάρει διακρίσεις και βραβεία σε εθνικούς και διεθνείς διαγωνισμούς. Ο Ivan Bessonov συγκεκριμένα είναι γνωστός ως ο νικητής του Διαγωνισμού Νέων Μουσικών της Eurovision 2018. Το ρεπερτόριο των νέων αυτών ταλέντων περιλαμβάνει διάσημα κλασικά έργα και αυτοσχεδιασμούς τζαζ.

Στις 7 Σεπτεμβρίου, όλοι οι λάτρεις του επαγγελματικού τραγουδιού προσκαλούνται από τους  σολίστες του διάσημου θεάτρου της Μόσχας “Helikon Opera”, τους Julia Shcherbakova και Andrei Orekhov. Τα αστέρια της Helikon σε σταθερή βάση συμμετέχουν σε διεθνή φεστιβάλ, καθώς τακτικά δίνουν το παρών στις πιο διάσημες σκηνές όπερας στην Ευρώπη και την Αμερική. Σήμερα, το ρεπερτόριο του θεάτρου απαριθμεί πάνω από 75 μοναδικές παραγωγές. Η Helikon έχει κερδίσει την αναγνώριση από τους επαγγελματίες της όπερας, καθώς έχει διακριθεί με εννέα Golden Masks σε διάφορες κατηγορίες και διαφορετικές χρονιές, με βραβεία του Φεστιβάλ Όπερας της Μόσχας και με το Βραβείο της Ένωσης Εργαζομένων Θεάτρου της Ρωσίας “Gvozd Sezona”.

Στις 14 Σεπτεμβρίου, οι επισκέπτες του Miraggio Music Festival θα απολαύσουν ένα μεγάλο συναυλιακό γκαλά με τα αστέρια του Θεάτρου “Helikon Opera”, η οποία θα περιλαμβάνει παγκόσμιες επιτυχίες κλασικής, σύγχρονης και παραδοσιακής μουσικής από τα καλύτερα μουσικά προγράμματα του θεάτρου: “Καλίνκα”, “Αγάπη για πάντα” και άλλα.

Εκτός από τους προσκεκλημένους αστέρες, στο φεστιβάλ θα συμμετάσχουν και ελληνικές μπάντες. Έτσι, στις 3, 10 και 17 Σεπτεμβρίου όλοι θα μπορούν να λάβουν μέρος σε μια παραδοσιακή ελληνική βραδιά. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ζωντανή μουσική και απολαυστικούς χορούς.

Στις 4, 11 και 18 Σεπτεμβρίου, οι επισκέπτες του φεστιβάλ θα απολαύσουν μια πρωτότυπη παράσταση από το ντουέτο Zeeta. Τα ασυνήθιστα βαθιά φωνητικά της σολίστ, καθώς και η ηλεκτρονική μουσική συνοδεία, απευθύνονται σε ακροατήριο όλων των ηλικιών. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει διασκευές παγκόσμιων επιτυχιών.

Τις Παρασκευές, στις 6, 13 και 20 Σεπτεμβρίου, σας προσκαλούμε σε μια καταπληκτική παράσταση του ελληνικού συγκροτήματος George Fokas & Folks. Οι μουσικοί κέρδισαν ευρεία δημοτικότητα στην πατρίδα τους την Ελλάδα, λόγω της υψηλής ποιότητας ζωντανής μουσικής και της ισχυρής γοητείας του φρόντμαν. Με εμπειρία σε διάφορους συναυλιακούς χώρους, στο ρεπερτόριο της μπάντας συνυπάρχουν τόσο τραγούδια δικής τους σύνθεσης, όσο και διάσημες ροκ και ποπ επιτυχίες.
Η Cronwell Hotels & Resorts διαχειρίζεται και διαθέτει μονάδες φιλοξενίας διαφορετικού τύπου στην ανατολική Ευρώπη που περιλαμβάνουν ξενοδοχεία πόλεως, θέρετρα και πολυτελή ξενοδοχειακά συγκροτήματα. Στη βόρεια Ελλάδα διαθέτει τέσσερα ξενοδοχεία με συνολική χωρητικότητα άνω των 600 δωματίων. Τρία από αυτά βρίσκονται στη Χαλκιδική – το Bomo Rahoni Cronwell Park Adults Only, το Bomo Sermilia Cronwell Resort, το Miraggio Thermal Spa Resort – και το τέταρτο, Bomo Platamon Cronwell Resort βρίσκεται στην Ολυμπιακή Ριβιέρα.
Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024