Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΥπερδιπλασιασμός των αφίξεων από τον T.O. Apollo στη Σάμο την τελευταία πενταετία
TOs

Υπερδιπλασιασμός των αφίξεων από τον T.O. Apollo στη Σάμο την τελευταία πενταετία

Ο T.O. Apollo βράβευσε τα καλύτερα ξενοδοχεία της Σάμου, παρουσία της εμπορικής διευθύντριας του Apollo Nina Hornewall και του Regional Manager του Apollo στη Σουηδία Andreas Hoog.

Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 12 Αυγούστου, στο Πυθαγόρειο, στους χώρους του νέου δημαρχιακού μεγάρου Πυθαγορείου, ενός ιδιαίτερου νέου μοντέρνου κτηρίου δομημένο σε αρμονικό συνδυασμό με τα ερείπια της αρχαίας πρωτεύουσας της Σάμου, έγινε η παρουσίαση της πορείας του σκανδιναβικού Tour Operator Apollo και βραβεύτηκαν τα καλύτερα ξενοδοχεία της Σάμου, συνεργάτες πάντα του Apollo.

Η παρουσίαση ξεκίνησε με σύντομο χαιρετισμό από τον κ. Δημήτρη Κασμιρλή, ιδιοκτήτη του τουριστικού γραφείου Rhenia Tours, που στη συνέχεια έδωσε το λόγο στην εμπορική διευθύντρια του Apollo Nina Hornewall, η οποία ταξίδεψε από τη Σουηδία για την παρουσίαση. Με καταγωγή και ρίζες από Σουηδία και Ελλάδα μίλησε σε άπταιστα ελληνικά, εξηγώντας τη μέχρι σήμερα πορεία του Apollo που αυτήν τη στιγμή είναι ο μεγαλύτερος σκανδιναβικός Tour Operator προς την Ελλάδα.

Η κα Hornewall παρουσίασε ενδιαφέροντα στοιχεία για τα προβλήματα του τουρισμού στη Σκανδιναβία και την Ευρώπη, τη φετινή δύσκολη σε γενικές γραμμές σεζόν, τις μελλοντικές προοπτικές όσον αφορά στη χώρα μας και ιδιαίτερα τη Σάμο και στάθηκε και στην πορεία του Apollo στη Σάμο, που παρουσιάζει συνεχή αύξηση εδώ και χρόνια, με υπερδιπλασιασμό των αφίξεων τα τελευταία 5 χρόνια. Παρεμβάσεις κατά τη διάρκεια της παρουσίασης έγιναν και από τον contract manager του Apollo Travel Group στην Ελλάδα κ. Νίκο Χριστουλάκη, αλλά και τον Regional Manager του Apollo στη Σουηδία Andreas Hoog.

Οι βραβεύσεις
Στο δεύτερο μέρος της βραδιάς ακολούθησε η βράβευση των ξενοδοχείων του νησιού για τις κατηγορίες 2, 3, 3+ και 4 αστέρων.

Κατηγορία 2**
Χρυσό: Polyxeni Hotel
Ασημένιο: Hotell Angela Beach
Χάλκινο: Aeolis Hotel
Χάλκινο: Katerina Hotel

Κατηγορία 3***
Χρυσό: Olympia Village
Ασημένιο: Agrilionas
Χάλκινο: Anthemis Hotel

Κατηγορία 3***+
Χρυσό: Archangelos Village
Ασημένιο: Kouros
Χάλκινο: Glicorisa Beach

Κατηγορία 4****
Χρυσό: Arion Hotel
Ασημένιο: Samaina Inn

Στη συνέχεια προσφέρθηκαν ποτά προσφορά του τοπικού οινοποιου Vakakis και σνακ προσφορά του εστιατορίου Elia και οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με τα στελέχη της εταιρείας.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024