Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΟ Όμιλος Philian Hotels & Resorts απέκτησε το ξενοδοχείο 'Γαλήνη' στη Σκιάθο
Ξενοδοχεία

Ο Όμιλος Philian Hotels & Resorts απέκτησε το ξενοδοχείο 'Γαλήνη' στη Σκιάθο

Με τη συγκεκριμένη προσθήκη ο Όμιλος ξεπερνά τις 500 κλίνες στην παριοχή Θεσσαλονίκης, Σκιάθου και Χαλκιδικής.

Την απόκτηση του ξενοδοχείου Γαλήνη στη Σκιάθο ανακοίνωσε ο Όμιλος Philian Hotels & Resorts της οικογενείας Κουκουλάκη. Το συγκεκριμένο ξενοδοχείο βρίσκεται στην περιοχή της Μεγάλης Άμμου, 200 μ. από την παραλία και 5 λεπτά από τη Χώρα του νησιού. Πρόκειται για το 6ο ξενοδοχείο του ομίλου στη Σκιάθο και το 12ο στην Ελλάδα.

Ο Όμιλος Philian Hotels & Resorts δραστηριοποιείται σε Θεσσαλονίκη, Σκιάθο και Χαλκιδική. Με τη συγκεκριμένη προσθήκη ο όμιλος ξεπερνά τις 500 κλίνες στις παραπάνω περιοχές.

Ο διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου κ. Μάκης Κουκουλάκης δήλωσε για τη συγκεκριμένη προσθήκη: “Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που έκλεισε η συγκεκριμένη συμφωνία. Το ξενοδοχείο Γαλήνη τοποθετημένο σε μία ήσυχη περιοχή της Μ. Άμμου είναι ιδανικό για ήρεμες και ξεκούραστες διακοπές. Στα πλάνα μας είναι η μετατροπή του σε ένα 4 αστέρων ξενοδοχείο με έμφαση στην χαλάρωση, την γαστρονομία και στο πολύ καλό service. Στα πλάνα μας είναι και η αλλαγή του ονόματος, καθώς θέλουμε να πετύχουμε ένα ολοκληρωτικό rebranding. Περισσότερες λεπτομέρειες θα δώσουμε τις επόμενες ημέρες”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024