Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ξενοδοχία

Απεβίωσε ο Ηλίας Χριστοδουλάκης του Ομίλου Capsis Hotels

Βίκυ Καραντζαβέλου - 20 August 2019, 09:23

Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Κρήτη, την Παρασκευή 16 Αυγούστου, στο χωριό Ελένες στο Αμάρι Ρεθύμνου.


Η “οικογένεια” των ξενοδοχείων Capsis Hotels, με μεγάλη οδύνη ανακοίνωσε την απώλεια του προεδρεύοντος συμβούλου του Ομίλου Capsis Hotels, Ηλία Χριστοδουλάκη, ύστερα από μακρά μάχη με την επάρατη νόσο.

Ο εκλιπών με καταγωγή από την Κρήτη, γεννήθηκε στην Αθήνα και αποφοίτησε από το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών με σπουδές στις Πολιτικές Επιστήμες και τη Δημόσια Διοίκηση. Συνέχισε τις σπουδές του στο Πανεπιστήμιο της Iowa των Ηνωμένων Πολιτειών στο τμήμα Marketing & Communication. Έζησε στις ΗΠΑ, όπου και ξεκίνησε την καριέρα του ως adjunct professor. Με την επιστροφή του στην Ελλάδα συνέχισε να διδάσκει σε κολέγια της Ελλάδας, παράλληλα με την επιχειρηματική του δραστηριότητα στον χώρο της Επικοινωνίας, σαν σύμβουλος επιχειρήσεων. Ανήσυχο πνεύμα και δραστήριος άνθρωπος, ασχολήθηκε από νεανική ηλικία με τα κοινά, ενώ με τη σύζυγό του Ιωάννα Μανούσου, κατάφεραν να εισαγάγουν τον Όμιλο Καψή Ελληνικά Ξενοδοχεία ΑΕ και τα ξενοδοχεία-μέλη σε Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο Bristol και Astoria, σε μια νέα εποχή.

Ο εκλιπών ήταν πατέρας δύο θυγατέρων και ενός γιου.

Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Κρήτη, την Παρασκευή 16 Αυγούστου, στο χωριό Ελένες στο Αμάρι Ρεθύμνου. Ο ίδιος είχε δηλώσει την επιθυμία αντί στεφάνων, να ενισχυθεί το έργο το έργο του Πατέρα Αντώνιου και του ιδρύματος ”Κιβωτός”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...












* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top