Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΝέα δρομολόγια της SWISS προς Οσάκα και Ουάσιγκτον
Αεροπορικές εταιρείες

Νέα δρομολόγια της SWISS προς Οσάκα και Ουάσιγκτον

Η SWISS πρόκειται να ενισχύσει το χαρτοφυλάκιό της με 5 απευθείας πτήσεις την εβδομάδα από τη Ζυρίχη προς την Οσάκα από την 1η Μαρτίου 2020, αποτελώντας τη μοναδική αεροπορική εταιρεία που προσφέρει το συγκεκριμένο δρομολόγιο. Η SWISS θα ξεκινήσει επίσης καθημερινές πτήσεις προς την Ουάσιγκτον, από τις 29 Μαρτίου 2020.

Ενόψει της επερχόμενης παράδοσης των δύο νέων αεροσκαφών Boeing 777-300ER που παρήγγειλε το 2018, η SWISS ανακοινώνει ότι πρόκειται να τροποποιήσει και να επεκτείνει τα δρομολόγιά της, προσθέτοντας στο δίκτυό της την Οσάκα στην Ιαπωνία και την Ουάσιγκτον στις ΗΠΑ, που θα εξυπηρετούνται με απευθείας πτήσεις από τον Μάρτιο του 2020 με τα Airbus A330 / A340. Από τον Φεβρουάριο του 2020 καθημερινές απευθείας πτήσεις θα πραγματοποιούνται και στο Τόκιο, με αεροσκάφη Boeing 777-300ER, τα μεγαλύτερα αεροσκάφη μακρινών αποστάσεων του στόλους της εταιρείας. Ο ίδιος τύπος αεροσκάφους, πρόκειται επίσης να χρησιμοποιηθεί στις πτήσεις από τη Ζυρίχη προς το Μαϊάμι από το καλοκαίρι του 2020, δρομολόγιο το οποίο θα παραμείνει καθ ‘όλη τη διάρκεια του χρόνου με το Boeing 777-300ER.

“Ως η αεροπορική εταιρεία της Ελβετίας, συνδέουμε τη χώρα μας με τους βασικούς οικονομικούς, κοινωνικούς και τουριστικούς προορισμούς του κόσμου”, εξηγεί ο CEO της SWISS Thomas Klühr. “Ωστόσο, οι ολοένα και πιο δύσκολες παράμετροι λειτουργίας του κόμβου της Ζυρίχης αποτελούν για εμάς μία μεγάλη πρόκληση. Οι περιοριστικές ώρες λειτουργίας των αεροδρομίων που ισχύουν στη χώρα σε συνδυασμό με την αυξανόμενη επιβάρυνση των εισφορών θορύβου, καθώς και άλλους παράγοντες δυσχεραίνουν όλο και περισσότερο τη σταθερότητα των πτητικών λειτουργιών μας. Οποιαδήποτε περαιτέρω αύξηση των περιορισμών που ισχύουν σήμερα θα έθετε σε σοβαρό κίνδυνο το εύρος των προορισμών που θα μπορούσε να εξυπηρετήσει η SWISS. Και αυτό με τη σειρά του θα είχε καθοριστική σημασία για το μέλλον μίας τόσο εξαγωγικής χώρας όσο η Ελβετία”.

Απευθείας πτήσεις για Οσάκα και Ουάσιγκτον
Η SWISS πρόκειται να ενισχύσει το χαρτοφυλάκιό της με 5 απευθείας πτήσεις την εβδομάδα από τη Ζυρίχη προς την Οσάκα από την 1η Μαρτίου 2020, αποτελώντας τη μοναδική αεροπορική εταιρεία που προσφέρει το συγκεκριμένο δρομολόγιο. Η Οσάκα είναι η τρίτη μεγαλύτερη πόλη της Ιαπωνίας με περισσότερους από 2,5 εκατ. κατοίκους και αποτελεί ένα σημαντικό επιχειρηματικό κέντρο και μεγάλο εμπορικό λιμάνι. Η Οσάκα αποτελεί τον δεύτερο ιαπωνικό προορισμό της SWISS μετά το Τόκιο και το νέο δρομολόγιο θα εκτελείται με αεροσκάφη Airbus A340-300, 223 θέσεων.

Η SWISS θα ξεκινήσει επίσης καθημερινές πτήσεις προς την Ουάσιγκτον, από τις 29 Μαρτίου 2020. Η πρωτεύουσα των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής δεν είναι μόνο μία σημαντική επιχειρηματική μητρόπολη, αλλά και ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός. Το δρομολόγιο θα πραγματοποιείται με αεροσκάφη Airbus A330-300, 236 θέσεων και η εταιρεία, σε συνεργασία με την United Airlines, θα προσφέρει 14 πτήσεις την εβδομάδα συνδέοντας τη Ζυρίχη με την Ουάσιγκτον.

“Ενισχύοντας το πρόγραμμα των πτήσεων μας με την Οσάκα και την Ουάσιγκτον, προσφέρουμε δύο νέους ελκυστικούς προορισμούς, τόσο στους ταξιδιώτες αναψυχής, όσο και σε εκείνους που ταξιδεύουν για επαγγελματικούς λόγους”, αναφέρει ο Chief Commercial Officer της SWISS Tamur Goudarzi Pour. “Χαιρόμαστε ιδιαίτερα καθώς αυτό το βήμα πρόκειται να συμβάλει στην περαιτέρω ενίσχυση της Ελβετίας ως προορισμού που αξίζει κανείς να επισκεφθεί για αναψυχή και για επιχειρηματικές δραστηριότητες, ενώ παράλληλα θα προσφέρει στους πελάτες μας ένα ακόμη πιο ελκυστικό δίκτυο προορισμών”.

Οι νέοι προορισμοί είναι διαθέσιμοι προς κράτηση στο swiss.com, καθώς επίσης και σε όλες τις πλατφόρμες έκδοσης εισιτηρίων και τα πρακτορεία από τις 7 Αυγούστου.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024