Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Επενδύσεις

Νέα συνεδρίαση του ΚΑΣ σήμερα για την επένδυση του Ελληνικού

Τατιάνα Ρόκου - 21 August 2019, 13:25

Μέχρι τέλος Αυγούστου θα εκδοθούν οι ΚΥΑ τόνισε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνις Γεωργιάδης.


Νέα συνεδρίαση του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου (ΚΑΣ) για την επένδυση του Ελληνικού πραγματοποιείται την Τετάρτη, ενώ αύριο Πέμπτη αναμένεται να συνεδριάσει το Κεντρικό Συμβούλιο Νεοτέρων Μνημείων (ΚΣΝΜ). Όπως αναφέρεται στην ημερήσια διάταξη του ΚΑΣ της 21ης Αυγούστου θα βρίσκεται η έγκριση της μελέτης περιβαλλοντικών επιπτώσεων του έργου.

Όπως είχε γίνει γνωστό από την πρώτη συνάντηση της υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού κας Λίνας Μενδώνη με τους δημοσιογράφους την 1η Αυγούστου, η Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) για το Ελληνικό θα τροποποιηθεί, και για το λόγο αυτό θα επανεισαχθεί το θέμα στο ΚΑΣ. Θα συζητηθεί επίσης και στο Κεντρικό Συμβούλιο Νεωτέρων Μνημείων, αφού αυτό είναι το αρμόδιο για κρίνει το ζήτημα των τεσσάρων ουρανοξυστών στο μητροπολιτικό πάρκο του Ελληνικού.

Σημειώνεται ότι είναι η πρώτη συνεδρίαση του ΚΑΣ με τη νέα σύνθεση του Συμβουλίου και πρόεδρο τον γενικό γραμματέα Πολιτισμού, κ. Γεώργιο Διδασκάλου.

”Είναι απολύτως ρεαλιστικό να αρχίσουν τα έργα στο τέλος του έτους” είχε δηλώσει στον ΣΚΑΪ για την επένδυση στο Ελληνικό, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνις Γεωργιάδης. ”Είναι κάτι που εξαρτάται και από την εταιρεία διευκρίνισε” και επανέλαβε ότι μέχρι τέλος Αυγούστου θα εκδοθούν οι ΚΥΑ.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top