Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΝομοθεσίαΝέα συνεδρίαση του ΚΑΣ σήμερα για την επένδυση του Ελληνικού
Επενδύσεις

Νέα συνεδρίαση του ΚΑΣ σήμερα για την επένδυση του Ελληνικού

Μέχρι τέλος Αυγούστου θα εκδοθούν οι ΚΥΑ τόνισε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνις Γεωργιάδης.

Νέα συνεδρίαση του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου (ΚΑΣ) για την επένδυση του Ελληνικού πραγματοποιείται την Τετάρτη, ενώ αύριο Πέμπτη αναμένεται να συνεδριάσει το Κεντρικό Συμβούλιο Νεοτέρων Μνημείων (ΚΣΝΜ). Όπως αναφέρεται στην ημερήσια διάταξη του ΚΑΣ της 21ης Αυγούστου θα βρίσκεται η έγκριση της μελέτης περιβαλλοντικών επιπτώσεων του έργου.

Όπως είχε γίνει γνωστό από την πρώτη συνάντηση της υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού κας Λίνας Μενδώνη με τους δημοσιογράφους την 1η Αυγούστου, η Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) για το Ελληνικό θα τροποποιηθεί, και για το λόγο αυτό θα επανεισαχθεί το θέμα στο ΚΑΣ. Θα συζητηθεί επίσης και στο Κεντρικό Συμβούλιο Νεωτέρων Μνημείων, αφού αυτό είναι το αρμόδιο για κρίνει το ζήτημα των τεσσάρων ουρανοξυστών στο μητροπολιτικό πάρκο του Ελληνικού.

Σημειώνεται ότι είναι η πρώτη συνεδρίαση του ΚΑΣ με τη νέα σύνθεση του Συμβουλίου και πρόεδρο τον γενικό γραμματέα Πολιτισμού, κ. Γεώργιο Διδασκάλου.

“Είναι απολύτως ρεαλιστικό να αρχίσουν τα έργα στο τέλος του έτους” είχε δηλώσει στον ΣΚΑΪ για την επένδυση στο Ελληνικό, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνις Γεωργιάδης. “Είναι κάτι που εξαρτάται και από την εταιρεία διευκρίνισε” και επανέλαβε ότι μέχρι τέλος Αυγούστου θα εκδοθούν οι ΚΥΑ.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024