Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήTo 24 Estate Villas Paros εντάχθηκε στο Homes & Villas by Marriott
Ξενοδοχεία

To 24 Estate Villas Paros εντάχθηκε στο Homes & Villas by Marriott

Κάθε βίλα διαθέτει από 2 έως 5 υπνοδωμάτια, καθώς και ιδιωτική πισίνα, κήπο και ανεμπόδιστη θέα στο Αιγαίο.

Την ένταξη των 24 πολυτελών βιλών, του 24 Estate Villas Paros, στο δίκτυο Homes & Villas της Marriott International ανακοινώνει η SWOT | Hospitality Management Company.

Κάθε βίλα διαθέτει από 2 έως 5 υπνοδωμάτια, καθώς και ιδιωτική πισίνα, κήπο και ανεμπόδιστη θέα στο Αιγαίο. Η κάθε βίλα των 24 Estate Villas “αναδύει τη γοητεία των Κυκλάδων και τη φυσική αίγλη του τοπίου που υπογραμμίζεται από τις ολόλευκες νότες, το βαθύ γαλάζιο και τις γήινες αποχρώσεις που κοσμούν το χώρο”. Ανάλογα με τη διαμόρφωση των δωματίων, κάθε βίλα μπορεί να φιλοξενήσει από τέσσερα έως και δέκα άτομα. Οι μοντέρνες ανέσεις περιλαμβάνουν δωρεάν Wi-Fi, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με μηχανή καφέ espresso και φίλτρου, smart τηλεόραση LED, επώνυμα είδη μπάνιου και καθημερινή υπηρεσία καθαρισμού δωματίου.

Το Homes & Villas by Marriott International διασφαλίζει την ποιότητα υπηρεσιών και τις προδιαγραφές που ορίζει η διεθνής ξενοδοχειακή αλυσίδα, στο σύνολο του δικτύου της.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024