Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΕπιστολή της ΝΕΛ προς τον στρατηγικό της επενδυτή ΑΝΕΚ

Επιστολή της ΝΕΛ προς τον στρατηγικό της επενδυτή ΑΝΕΚ

Με στόχο την παρουσία του κ. Ζαμπετάκη, διευθύνοντα σύμβουλο της ANEK, στην συνάντηση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΝΕΛ, και τη συνεργασία των δύο εταιριών στο τομέα των ταχυπλόων, η ΝΕΛ […]

Με στόχο την παρουσία του κ. Ζαμπετάκη, διευθύνοντα σύμβουλο της ANEK<.>, στην συνάντηση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΝΕΛ<.>, και τη συνεργασία<...> των δύο εταιριών στο τομέα των ταχυπλόων, η ΝΕΛ απέστειλε επιστολή στην ΑΝΕΚ ζητώντας τον προσδιορισμό ακριβούς ημερομηνίας για την σύγκλιση του Διοικητικού Συμβουλίου.

Η ΑΝΕΚ είναι στρατηγικός επενδυτής στην ΝΕΛ με ποσοστό 19,05%, και αντιμετωπίζει πολύ θετικά το ενδεχόμενο στενότερης συνεργασίας.

Επίσης, η NEΛ προχωράει για να διεκδικήσει από αυτή την περίοδο τη γραμμή Πειραιάς-Kως-Pόδος, όπου σκοπεύει να δρομολογήσει το "KENTEPHΣ" τρεις φορές την εβδομάδα, ενώ τέσσερις φορές θα πηγαίνει Xίο-Mυτιλήνη. H εταιρία έχει καταθέσει αίτηση στο YEN και περιμένει τη προσεχή συνεδρίαση της ΓEAΣ.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024