Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ξενοδοχία

Η μηνιαία ολομέλεια του Παγκρήτιου Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων στο Ρέθυμνο

Βίκυ Καραντζαβέλου - 27 Αύγουστος 2019, 15:50

Κατά την εκδήλωση παρουσιάστηκε η 'Έρευνα για τον Επαγγελματικό Κλάδο των διευθυντών ξενοδοχείων Ελλάδος'που πραγματοποιήθηκε από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Διευθυντών Ξενοδοχείων, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πατρών.


O Παγκρήτιος Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων πραγματοποίησε την 23η Αυγούστου 2019 τη μηνιαία ολομέλειά του στο ξενοδοχείο Iberostar Creta Panorama στο Ρέθυμνο.Αρχικά, ο πρόεδρος, κ. Δημήτρης Κουμπαράκης ευχαρίστησε τα μέλη και τους ομιλητές για την παρουσία τους. Ο κ. Ερρίκος Παπανίκος και ο γιος του κ. Αλέξανδρος Παπανίκος παρουσίασαν τη λύση “Reputize” και τις νέες εφαρμογές της, προσφέροντας μερικές από αυτές για τα μέλη του συλλόγου.

Στη συνέχεια ο κ. Γιώργος Πελεκανάκης, πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Διευθυντών Ξενοδοχείων και διευθυντής των Avra Hotels Collection, τους ενημέρωσε για τη συνάντησή του με τον υπουργό και τον υφυπουργό τουρισμού.

Ακολούθησε ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Πατρών, κ. Δημήτρης Κούτουλας, παρουσιάζοντας την “Έρευνα για τον Επαγγελματικό Κλάδο των διευθυντών ξενοδοχείων Ελλάδος” που πραγματοποιήθηκε από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Διευθυντών Ξενοδοχείων (ΠΟΔΙΞ), σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πατρών. Ο κ. Κούτουλας παρουσίασε ακόμη και το κομμάτι της αγοράς που αφορά στα Boutique Hotels.

Έπειτα, ο κ. Εμμανουήλ Τσακαλάκης, πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ρεθύμνου ενημέρωσε για την πορεία της τουριστικής σεζόν. Στη συνέχεια έγινε συζήτηση και ενημέρωση των μελών για την εκπαιδευτική εκδρομή που θα πραγματοποιήσει ο σύλλογος στην Κύπρο και για διάφορα θέματα συλλογικού ενδιαφέροντος. Ακολούθησε δείπνο, προσφορά του ξενοδοχείου.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top