Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΤο Hilton επενδύει σε κοινό σχέδιο προσέλκυσης τουριστών με την κυβέρνηση της Μεγάλης Βρετανίας

Το Hilton επενδύει σε κοινό σχέδιο προσέλκυσης τουριστών με την κυβέρνηση της Μεγάλης Βρετανίας

Η Hilton International χορηγεί 500.000 αγγλικές λίρες σε ένα κοινό σχέδιο με την κυβέρνηση της Μεγάλης Βρετανίας με στόχο την προσέλκυση τουριστών στη χώρα και την τόνωση της τουριστικής κίνησης. […]

Η Hilton<.> International χορηγεί 500.000 αγγλικές λίρες σε ένα κοινό σχέδιο με την κυβέρνηση της Μεγάλης Βρετανίας με στόχο<...> την προσέλκυση τουριστών στη χώρα και την τόνωση της τουριστικής κίνησης.

Η αλυσίδα είναι μια από τις πολλές διεθνείς εταιρίες που έχουν υποστηρίξει την κυβέρνηση της Μεγάλης Βρετανίας παρέχοντας 20 εκατ. αγγλικές λίρες από τις οποίες τα 5 εκατ. θα επενδυθούν στον ιδιωτικό τομέα. Τα υπόλοιπα 15 εκατ. θα διατεθούν για marketing από τα μέσα του Απριλίου.

Ο κ. David Michels, διοικητικό στέλεχος της Hilton, δήλωσε ότι είναι σίγουρος ότι τα χρήματα θα βοηθήσουν στην τόνωση της τουριστικής βιομηχανίας και συμπλήρωσε ότι ένα τέτοιο ποσό είναι αρκετά μεγάλο για να επηρεάσει τον τουρισμό. Επίσης, πιστεύει ότι αν ο κόσμος βρίσκει καλές προσφορές θα επισκεφθεί τη χώρα. "Δε χρειαστεί να επιστρέψουν πολλοί τουρίστες στη Βρετανία για να αποζημιωθεί η κυβέρνηση για την επένδυση των 20 εκατ. λιρών", δήλωσε.

Ο κ. Michels, έστειλε επίσης ένα μήνυμα σε όσους κάνουν έντονη κριτική στην ξενοδοχειακή υποδομή της χώρας, λέγοντας ότι "παρ' ότι η Μεγάλη Βρετανία είναι η πέμπτη δύναμη στην παγκόσμια τουριστική αγορά, υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν ότι κάποια ξενοδοχεία δεν πληρούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις." Αυτή είναι μια λάθος κριτική κατά την γνώμη του αφού "πάντα υπάρχει ένα ποσοστό σε κάθε προϊόν που δεν είναι τέλειο" , όπως δήλωσε χαρακτηριστικά.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024