Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΣυμφωνία για την ανανένωση της ΣΣΕ στην κυπριακή ξενοδοχειακή βιομηχανία
Κύπρος

Συμφωνία για την ανανένωση της ΣΣΕ στην κυπριακή ξενοδοχειακή βιομηχανία

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΥΞΕ, κ. Χάρης Λοϊζίδης επεσήμανε ότι η τουριστική βιομηχανία κράτησε ζωντανή την κυπριακή οικονομία τη διάρκεια της κρίσης του 2012-13 και βρίσκεται σήμερα σε ένα καλό σημείο.

Σήμερα ή εντός των επόμενων λίγων ημερών η υπουργός Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων της Κύπρου κα Ζέτα Αιμιλιανίδου θα επιδώσει και επίσημα στις εργοδοτικές και τις συνδικαλιστικές οργανώσεις την πρότασή της για την ανανέωση της συλλογικής σύμβασης στην ξενοδοχειακή βιομηχανία.

Η μεσολαβητική πρόταση της κας Αιμιλιανίδου διαμορφώθηκε κατά τις μαραθώνιες διαπραγματεύσεις που ολοκληρώθηκαν χθες το βράδυ, έπειτα από σχεδόν 24 ώρες σε ξενοδοχείο της Λευκωσίας, παρουσία της ίδιας της υπουργού και των συνεργατών της, των συνδέσμων ξενοδόχων (ΠΑΣΥΞΕ και ΣΤΕΚ) της ΟΕΒ και των συνδικαλιστικών οργανώσεων, οι οποίες εκπροσωπήθηκαν σε επίπεδο ηγεσιών.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΥΞΕ, κ. Χάρης Λοϊζίδης δήλωσε ότι οι ξενοδόχοι είναι αισιόδοξοι και ότι “η πρόταση της υπουργού θα αποτυπώνει όλα όσα συζητήθηκαν κατά τη διάρκεια των διαβουλεύσεων το τελευταίο 24ωρο”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024