Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Κύπρος

Συμφωνία για την ανανένωση της ΣΣΕ στην κυπριακή ξενοδοχειακή βιομηχανία

Τατιάνα Ρόκου - 28 August 2019, 11:55

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΥΞΕ, κ. Χάρης Λοϊζίδης επεσήμανε ότι η τουριστική βιομηχανία κράτησε ζωντανή την κυπριακή οικονομία τη διάρκεια της κρίσης του 2012-13 και βρίσκεται σήμερα σε ένα καλό σημείο.


Σήμερα ή εντός των επόμενων λίγων ημερών η υπουργός Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων της Κύπρου κα Ζέτα Αιμιλιανίδου θα επιδώσει και επίσημα στις εργοδοτικές και τις συνδικαλιστικές οργανώσεις την πρότασή της για την ανανέωση της συλλογικής σύμβασης στην ξενοδοχειακή βιομηχανία.

Η μεσολαβητική πρόταση της κας Αιμιλιανίδου διαμορφώθηκε κατά τις μαραθώνιες διαπραγματεύσεις που ολοκληρώθηκαν χθες το βράδυ, έπειτα από σχεδόν 24 ώρες σε ξενοδοχείο της Λευκωσίας, παρουσία της ίδιας της υπουργού και των συνεργατών της, των συνδέσμων ξενοδόχων (ΠΑΣΥΞΕ και ΣΤΕΚ) της ΟΕΒ και των συνδικαλιστικών οργανώσεων, οι οποίες εκπροσωπήθηκαν σε επίπεδο ηγεσιών.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΥΞΕ, κ. Χάρης Λοϊζίδης δήλωσε ότι οι ξενοδόχοι είναι αισιόδοξοι και ότι ”η πρόταση της υπουργού θα αποτυπώνει όλα όσα συζητήθηκαν κατά τη διάρκεια των διαβουλεύσεων το τελευταίο 24ωρο”.
|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top