Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Προώθηση προορισμού

Ο ΕΟΤ προωθεί τη Χαλκιδική σε top sellers Πολωνούς τουριστικούς πράκτορες

Τατιάνα Ρόκου - 29 Αύγουστος 2019, 09:29

Την εκδήλωση διοργάνωσε η Mouzenidis Travel Polska με την υποστήριξη του ΕΟΤ και σε αυτήν έλαβαν μέρος 30 top sellers Πολωνοί τουριστικοί πράκτορες, μεταξύ των οποίων οι εκπρόσωποι των μεγαλύτερων τουριστικών οργανισμών της χώρας (Travelplanet, Echo Travel, TUI, Wakacje, My Travel κ.ά.).


Με σκοπό την προώθηση της Χαλκιδικής, η Υπηρεσία ΕΟΤ Πολωνίας συμμετείχε σε επαγγελματική εκδήλωση Πολωνών τουριστικών πρακτόρων που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες στην πόλη Lodz, στο πλαίσιο των δράσεων για την προβολή των λιγότερο γνωστών ελληνικών τουριστικών προορισμών στην πολωνική αγορά. Την εκδήλωση διοργάνωσε η εταιρεία Mouzenidis Travel Polska με την υποστήριξη του ΕΟΤ και σε αυτήν έλαβαν μέρος 30 top sellers Πολωνοί τουριστικοί πράκτορες, μεταξύ των οποίων οι εκπρόσωποι των μεγαλύτερων τουριστικών οργανισμών της χώρας, όπως οι Travelplanet, Echo Travel, TUI, Wakacje, My Travel κ.ά.


Προβολή του βίντεο του ΕΟΤ “Greece - A 365 day destination” σε όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Απευθυνόμενη στους παρισταμένους, η προϊστάμενη της Υπηρεσίας ΕΟΤ Πολωνίας, κα Νικολέττα Νικολοπούλου, παρουσίασε τις δυνατότητες τις οποίες παρέχει η χερσόνησος της Χαλκιδικής, επισημαίνοντας το φυσικό της πλούτο, την ιστορική της κληρονομιά, τη γαστρονομική της παράδοση και τις τουριστικές υποδομές που διαθέτει για την εξυπηρέτηση των τουριστών. Ακόμα, τόνισε πως η Χαλκιδική, αλλά και όλη η Ελλάδα, προσφέρουν στους επισκέπτες αξέχαστες εμπειρίες όχι μόνο το καλοκαίρι, αλλά κατά τη διάρκεια όλου του έτους.

Εξάλλου, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία παρακολουθήσουν το πολυβραβευμένο προωθητικό σποτ του ΕΟΤ με τίτλο “Greece - A 365 day destination”, το οποίο υποδέχθηκαν με θερμό χειροκρότημα, και να προμηθευτούν διαφημιστικό υλικό του οργανισμού για την Χαλκιδική, εκφράζοντας το έντονο ενδιαφέρον τους για την περιοχή.Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με brunch, όπου οι Πολωνοί τουριστικοί πράκτορες επισκέφθηκαν την ειδικά διαμορφωμένη “Greek Corner” και δοκίμασαν παραδοσιακές γεύσεις τόσο από την Χαλκιδική όσο και από την υπόλοιπη Ελλάδα.

Στη φωτογραφία, στιγμιότυπο από την εκδήλωση των top sellers Πολωνών τουριστικών πρακτόρων στη πόλη Lodz. Στο μέσον, η προϊσταμένη της Υπηρεσίας ΕΟΤ Πολωνίας, κα Ν. Νικολοπόύλου, και δεξιά ο διευθυντής Marketing του Τ.O. Mouzenidis Travel Polska, κ. Βενιαμίν Βαφίδης.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top