Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Προορισμός

Προσπάθειες από τη νέα ηγεσία της ΕΛΑΣ στη Θεσσαλονίκη για την εδραίωση του αισθήματος ασφάλειας

Τατιάνα Ρόκου - 02 September 2019, 10:31

Ο πρόεδρος της ΕΞΘ κ. Α. Μανδρίνος υπογράμμισε στον πρωθυπουργό την ανάγκη να συνεχιστούν οι προσπάθειες για να υπάρξουν οριστικά αποτελέσματα σε σύντομο χρονικό διάστημα.


Για τον Οργανισμό Τουριστικής Προβολής και Μάρκετινγκ Θεσσαλονίκης ενημέρωσε μεταξύ άλλων τον πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης κ. Ανδρέας Μανδρίνος στη σύσκεψη των παραγωγικών φορέων που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη.

Ο πρόεδρος της ΕΞΘ χαρακτήρισε την αλλαγή σελίδας στον Οργανισμό μείζονος σημασίας που, όπως είπε χαρακτηριστικά, ”θα αποτελέσει το δεύτερο σημαντικότερο γεγονός μετά τον εκσυγχρονισμό του αεροδρομίου ‘Μακεδονία’ για την ανάπτυξη του τουρισμού στη Θεσσαλονίκη”. ”Με τη βούληση του περιφερειάρχη Κεντρικής κ. Απόστολου Τζιτζικώστα και του νέου δημάρχου Θεσσαλονίκης κ. Κωσταντίνου Ζέρβα, ο Οργανισμός μπορεί να αλλάξει σελίδα και μετά από 12 χρόνια, να δομηθεί και να στελεχωθεί από τεχνοκράτες”, επεσήμανε μεταξύ άλλων ο κ. Μανδρίνος.

Ο πρόεδρος της ΕΞΘ επιβεβαίωσε στον πρωθυπουργό τις προσπάθειες που γίνονται από τη νέα ηγεσία της ΕΛΑΣ στη Θεσσαλονίκη για την πάταξη της εγκληματικότητας και την εδραίωση του αισθήματος ασφάλειας, ωστόσο υπογράμμισε την ανάγκη να συνεχιστούν οι προσπάθειες για να υπάρξουν οριστικά αποτελέσματα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

F & B management και cost control

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top