Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αερομεταφορές

Προκήρυξη διαγωνισμού για υδατοδρόμιο στο λιμάνι του Βόλου

Τατιάνα Ρόκου - 02 September 2019, 12:22

Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό έχουν επιχειρήσεις οποιασδήποτε νομικής μορφής, ενώ ο ΟΛΒ θα δέχεται προσφορές μέχρι 5 Σεπτεμβρίου.


Ο Οργανισμός Λιμένος Βόλου προκήρυξε εκδήλωση ενδιαφέροντος για την ανάδειξη του παρόχου υπηρεσιών που θα αναλάβει τη σύνταξη φακέλων στοιχείων, με σκοπό την έκδοση άδειας ιδρύσεως υδατοδρομίου στο λιμάνι.

Όπως αναφέρεται στην πρόσκληση, τη συνολική εποπτεία και διοίκηση του έργου θα έχει η ΟΛΒ ΑΕ, η οποία θα παρέχει τα απαραίτητα στοιχεία, κατευθύνσεις και διευκρινήσεις.

Ο φάκελος που θα υποβληθεί από τον ανάδοχο, θα περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα στοιχεία για την εφαρμογή και ανταπόκριση στις απαιτήσεις του Άρθρου 8 του Ν 4568/2018 που αφορούν στην εκπόνηση των επικαιροποιημένων και τροποποιημένων φακέλων.

Οι φάκελοι αφορούν στη μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων, το πρόγραμμα ασφάλειας του υδατοδρομίου και το σχέδιο αντιμετώπισης έκτακτων καταστάσεων ανάγκης.

Ο φάκελος, με τα παραπάνω στοιχεία, θα συνταχθεί και θα υποβληθεί στην ΟΛΒ ΑΕ μέσα σε διάστημα 30 ημερών από την υπογραφή της σύμβασης με τον ανάδοχο.

Το Υπουργείο Υποδομών Μεταφορών, Τμήμα Εναέριων Μεταφορών, που είναι και ο αρμόδιος φορέας θα αξιολογήσει, εάν απαιτούνται πρόσθετα στοιχεία ή/και τροποποίηση των ήδη εγκεκριμένων για την έκδοση άδειας ιδρύσεως του υδατοδρομίου στο λιμάνι του Βόλου.

Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό έχουν επιχειρήσεις οποιασδήποτε νομικής μορφής, ενώ ο ΟΛΒ θα δέχεται προσφορές μέχρι 5 Σεπτεμβρίου.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΠΑΡΟΧΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΙΑ: «Σύνταξη φακέλων στοιχείων για την έκδοσ...|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

F & B management και cost control

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top