Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Μεταφορές

Δεν αυξάνονται τα διόδια στην Αττική Οδό

Βίκυ Καραντζαβέλου - 04 September 2019, 12:29

Η επιχείρηση είχε ανακοινώσει ότι, από 1ης Ιουλίου, τα ΙΧ αυτοκίνητα θα πλήρωναν 3,00 ευρώ, έναντι 2,80 ευρώ και από την 1η Ιανουαρίου του 2020 3,30 ευρώ.


”Το Διοικητικό Συμβούλιο της Αττικής Οδού δηλώνει δε θα εφαρμόσει τις αυξήσεις διοδίων τελών που ανακοίνωσε στις 14 Ιουνίου 2019”, τονίζεται σε ανακοίνωση της εταιρείας.

Υπενθυμίζεται ότι η επιχείρηση είχε ανακοινώσει ότι, από 1ης Ιουλίου, τα ΙΧ αυτοκίνητα θα πλήρωναν 3,00 ευρώ, έναντι 2,80 ευρώ και από την 1η Ιανουαρίου του 2020 3,30 ευρώ. Οι αυξήσεις αυτές “πάγωσαν”, έπειτα από την κατάθεση Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου του πρώην υπουργού Υποδομών και Μεταφορών, κ. Χρήστου Σπίρτζη, προκαλώντας την αντίδραση της Αττικής Οδού, η οποία υποστήριξε ότι θα κινηθεί δικαστικά.

Με την απόφαση του ΔΣ της Αττικής Οδού να μην εφαρμόσει την αύξηση των διοδίων που είχε ανακοινώσει πριν τις εκλογές, ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Κώστας Καραμανλής έκανε την ακόλουθη δήλωση: ”Όταν η Αττική Οδός ανακοίνωσε αυξήσεις στα διόδια, βρισκόμασταν στην αντιπολίτευση. Το στενό κομματικό μας συμφέρον ήταν η τοποθέτησή μας να περιοριστεί στο ότι αυτά είναι τα αποτελέσματα της πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ... Όμως ξεκαθαρίσαμε, επίσης, ότι διαφωνούμε με αυτή την αύξηση γιατί είναι κοινωνικά άδικη. Σταθερά στην ίδια θέση επιμείναμε και όταν αναλάβαμε τη διοίκηση του Υπουργείου. Κι έτσι σήμερα, βλέπουμε με ικανοποίηση την απόφαση της Αττικής Οδού να μην εφαρμόσει τις αυξήσεις. Πάνω απ’όλα, το καλό του πολίτη”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top