Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΝέα συνεργασία της SWOT με το OMMA Santorini
Ξενοδοχεία

Νέα συνεργασία της SWOT με το OMMA Santorini

To OMMA Santorini αποτελείται από 30 δωμάτια και σουίτες, τα περισσότερα από τα οποία διαθέτουν ιδιωτική πισίνα.

Η SWOT | Hospitality Management Company, ανακοινώνει τη συνεργασία της με την Epoque Collection και το ΟΜΜΑ Santorini στον τομέα της εκπροσώπησης και ανάπτυξης πωλήσεων και τη διαχείριση των online καναλιών.

Προερχόμενο από την Αρχαία Ελληνική λέξη (ὄμμᾰ), που σημαίνει όραση, το ξενοδοχείο καλεί τον επισκέπτη να το ανακαλύψει με όλες του τις αισθήσεις. Η μοναδική τοποθεσία του ΟΜΜΑ Santorini προσφέρει θέα 360 μοιρών τόσο προς την Καλντέρα, όσο και στο Αιγαίο Πέλαγος, το ΟΜΜΑ Santorini ξεχωρίζει για το υψηλό επίπεδο και την ποιότητα παροχών του.

To OMMA Santorini αποτελείται από 30 δωμάτια και σουίτες, τα περισσότερα από τα οποία διαθέτουν ιδιωτική πισίνα. Oι βίλες του ΟΜΜΑ με ιδιωτική πισίνα αποτελούν την ιδανική επιλογή για ζευγάρια και για εκείνους που αναζητούν την απόλυτη απομόνωση. Οι βίλες αποτελούν το απόλυτο καταφύγιο για όσους θέλουν να περάσουν τον μήνα του μέλιτος στη Σαντορίνη, ενώ στους εξωτερικούς τους χώρους μπορούν να φιλοξενηθούν events.

Η γαστρονομία αποτελεί έναν από τους πυρήνες του ξενοδοχείου με το “OMMA All Day Restaurant”. Ο Executive Chef, κ. Δημήτρης Σταμούδης βάζει την υπογραφή του στη σύγχρονη εκδοχή παραδοσιακών πιάτων, χρησιμοποιώντας τοπικά σαντορινιά προϊόντα.

Η ευεξία βρίσκει τη δική της έκφραση στο OMMA Spa. Εξατομικευμένες θεραπείες με τα φημισμένα προϊόντα Elemis παρέχονται από τους επαγγελματίες θεραπευτές του spa του ξενοδοχείου, ενώ το boutique γυμναστήριο επιτρέπει στους επισκέπτες να ακολουθούν το καθημερινό πρόγραμμα άσκησής τους, ακόμα κι αν βρίσκονται μακριά από το σπίτι τους.

Το ανακαινισμένο project φέρει την υπογραφή του διάσημου Έλληνα αρχιτέκτονα κ. Δημήτρη Αγιοστρατίτη της 1Architects και της σχεδιάστριας Εσωτερικών Χώρων, κας Αφροδίτης Μπονάτσου της Stones & Walls.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024