Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Θετικές δηλώσεις για την έκθεση ITB του Βερολίνου από στελέχη του τουρισμού

Θοδωρής Κουμέλης - 22 Μάρτιος 2002, 00:00

Σύμφωνα με δηλώσεις στελεχών του τουρισμού η έκθεση ITB<.> 2002 του Βερολίνου κρίνεται ως πολύ<...>

επιτυχημένη και τα αποτελέσματα της ως θετικά για την ανάπτυξη του τουρισμού.

Συγκεκριμένα, ο κ. Klaus Oegerli αντιπρόεδρος του Οργανισμού Τουρισμού της Ελβετίας και υπεύθυνος για την τουριστική κίνηση της Ευρώπης, ανακοίνωσε ότι "παρόλη την μείωση που υπήρχε στον αριθμό των επισκεπτών στο περίπτερο της Ελβετίας, είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την συμμετοχή μας όπως ευχαριστημένοι είναι και οι συνεκθέτες μας".

Ο κ. Ibrahim Ali, Διευθυντής προώθησης του Τμήματος Τουρισμού του Ντουμπάι δήλωσε ότι "η συμμετοχή του Ντουμπάι στην ITB 2002 ήταν σύμφωνη με τις προσδοκίες μας. Και οι 69 συνεκθέτες μας αναμένουν θετικά αποτελέσματα από τις επαφές τους".

Ο πρόεδρος των τουριστικών πρακτόρων της Τυνησίας κ. Adel Boussarssar είπε ότι "παρόλο που η Τυνησία δεν ήταν ιδιαίτερα αισιόδοξη για φέτος κυρίως λόγω της 11η Σεπτεμβρίου, οι συναντήσεις κατά την διάρκεια της έκθεσης μας έδειξαν ότι η χώρα μας είναι ακόμα δημοφιλείς στους Ευρωπαίους με αποτέλεσμα να έχουμε εμπορική επιτυχία".

Τέλος, αισιόδοξη ήταν και η αποστολή από τις ΗΠΑ που προώθησε κάθε τουριστική δυνατότητα της χώρας. Παρά τα γεγονότα της 11η Σεπτεμβρίου στο περίπτερο SeeAmerica Pavilion οι επισκέπτες εξέφραζαν το ενδιαφέρον τους για να συνεργασθούν τουριστικά με τις ΗΠΑ.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top