Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Τουριστική εκπαίδευση

Ομιλίες για την τουριστική εκπαίδευση από το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο στη 84η ΔΕΘ

Βίκυ Καραντζαβέλου - 06 Σεπτέμβριος 2019, 11:31

Το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο (ΕΑΠ) συμμετέχει και φέτος στην 84η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, που θα πραγματοποιηθεί από τις 7 έως τις 15 Σεπτεμβρίου στη Θεσσαλονίκη.


Ο χώρος του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου στη Θέση 22 (stand 22), στο Περίπτερο AKADEMIA 14 της φετινής, 84ης ΔΕΘ, έχει σχεδιαστεί ώστε να αποτελέσει κόμβο συνάντησης της ακαδημαϊκής κοινότητας. Ακόμη το εξειδικευμένο προσωπικό που θα παρευρίσκεται στο χώρο, θα είναι εκεί για να πληροφορεί τους ενδιαφερόμενους σχετικά με τον μεγάλο αριθμό Προγραμμάτων, Προπτυχιακών και Μεταπτυχιακών, που προσφέρει το ίδρυμα, καθώς και τις παροχές για τους φοιτητές.

Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της έκθεσης, καθηγητές των Προγραμμάτων θα ενημερώνουν το κοινό σχετικά με το αντικείμενο των σχολών τους. Πιο συγκεκριμένα, θα λάβουν χώρα στην αίθουσα Akademia στο Περίπτερο 14 οι παρακάτω ομιλίες:

  • Την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 17:00, ο κ. Γιώργος Γκαντζιάς, διευθυντής του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών “Διοίκηση Πολιτισμικών Μονάδων”, θα πραγματοποιήσει ομιλία “Η εξ αποστάσεως εκπαίδευση στην Διοίκηση Πολιτισμικών Μονάδων: Επενδύοντας στις πολιτιστικές δραστηριότητες και της χορηγίες”.
  • Ενώ το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 11:15, με αφορμή τη δημιουργία του νέου Προπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών “Διοίκηση Τουρισμού” της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών του ΕΑΠ, ο αναπληρωτής κοσμήτορας Σχολής κ. Γιώργος Μ. Αγιομυργιανάκης θα πραγματοποιήσει ομιλία με θέμα “Εξελίξεις στον τουριστικό κλάδο, η θέση της Ελλάδας και ο ρόλος της εκπαίδευσης”.


|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top