Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Εκθέσεις

6η AIT Expo: Στοχεύοντας στους κλάδους MICE & Business Travel

Βίκυ Καραντζαβέλου - 06 Σεπτέμβριος 2019, 13:23

Στη AIT Expo 2019 θα συμμετάσχουν περίπου 50 PCOs, εταιρείες και Αssociations που θα πραγματοποιήσουν Β2Β meetings με τους εκθέτες, έτσι ώστε να αξιολογήσουν τις δυνατότητες συνεργασίας με Έλληνες προμηθευτές του κλάδου του MICE.


Η τουριστική έκθεση της Αθήνας “Athens International Tourism Expo” εξακολουθεί να στηρίζει την ελληνική βιομηχανία MICE και το 2019 η προσπάθεια της διοργάνωσης αναβαθμίζεται με μια σειρά από ενέργειες, που έχουν στόχο να βοηθήσουν περαιτέρω τις ελληνικές εταιρίες PCOs να προσελκύσουν περισσότερα Εvents στη χώρα μας.

Στα πλαίσια αυτά, η έκθεση δίνει πλέον μεγαλύτερο βάρος στον τομέα του MICE και ξεκίνησε συνεργασία με τη γνωστή εταιρεία του εξωτερικού Evintra για την προσέλκυση περισσότερων διοργανωτών συνεδρίων από το εξωτερικό, για να συμμετάσχουν στα Β2Β meetings της έκθεσης.

Στη AIT Expo 2019 θα συμμετάσχουν περίπου 50 PCOs, εταιρείες και Αssociations που θα πραγματοποιήσουν Β2Β meetings με τους εκθέτες, έτσι ώστε να αξιολογήσουν τις δυνατότητες συνεργασίας με Έλληνες προμηθευτές του κλάδου του MICE.

Σημαντική ημερίδα για τους κλάδους MICE & PCOs
Επιπλέον, στα πλαίσια της προσπάθειας αυτής, η έκθεση διοργανώνει μία σημαντική ημερίδα για τη βιομηχανία του MICE με μια σειρά εξαιρετικών ομιλητών, από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Εκθεσιακή συμμετοχή με πολλαπλασιαστική αξία
Η συμμετοχή των εταιρειών ως εκθέτες, εκτός από τη δυνατότητα που προσφέρει για την πραγματοποίηση Β2Β meetings με τους Hosted Buyers, προσφέρει επίσης μια μοναδική ευκαιρία συνάντησης με δυνητικούς πελάτες από την ελληνική αγορά, αφού η διοργάνωση της έκθεσης θα στοχεύσει, μέσω ειδικού προγράμματος προβολής, στη συμμετοχή επισκεπτών από εταιρείες που διοργανώνουν συνέδρια και events, όπως φαρμακευτικές, ιατρικές και ασφαλιστικές εταιρείες, καθώς και εταιρείες τηλεπικοινωνιών, τροφίμων κ.λπ.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top